cz

Štěstí & Rovnováha

Štěstí & Rovnováha
vyprodáno

Popis

Navlečeno na pružence.

TYRKENIT (TYRKYS)

Vlastnosti: náleží receptivní energii, planetám Venuše a Neptun, elementu země. Je to posvátný, ochranný léčivý kámen. Kámen štěstí, amulet cestovatelů. Vhodný pro meditace, zvyšuje intuici. Vyrovnává mužskou a ženskou energii, neutralizuje elektromagnetický smog, dodává sílu, uklidňuje řečníky před projevem na veřejnosti, podporuje kreativitu, brání sebepoškozování. Přináší vnitřní klid, působí proti depresi, strachu a stavech vyčerpání. Podporuje romantickou lásku. Majiteli přináší radost a bohatství.

Léčebné užití: snižuje horečky a bolesti hlavy, předchází migrénám, zlepšuje imunitní systém. Vhodný pro detoxikaci a proti zánětům. Reguluje kyselost v organizmu a působí pozitivně na žaludek. Posiluje zrak, potlačuje křeče, působí na dnu, harmonizuje meridiány
Užití: ochrana, láska, přátelství, odvaha, peníze, štěstí, léčení

HEMATIT

Užití: léčení, uzemnění, ochrana, zlepšení paměti
Vlastnosti: projektivní kámen, přiřazen planetě Saturn a elementu ohně.
Je to zvláštní, okouzlující, stříbřitě šedý, těžký kámen, jenž je mocný ve vytahování nemocí z těla, uzemňuje, ochraňuje, uvádí do rovnováhy tělo, mysl i ducha, nese v sobě silný element jang, zajišťuje nerovnováhu meridiánu, čímž napravuje nevyváženosti jin. Odstraňuje vše nepříznivé a zabraňuje negativním energiím vstupovat do aury, nastoluje klid, mír a harmonii. Zvyšuje sebevědomí, schopnost přežít a pomáhá ženám překonat plachost.
Přispívá k soustředění, zlepšuje paměť (obzvláště účinný na matematiku a technické předměty). Pomáhá překonávat různá omezení, které si majitel sám stanovil, pomáhá bojovat s přejídáním, kouřením a dalšími špatnými návyky.
Léčebné využití: zastavuje krvácení, udržuje zdravý stav krve a léčí všechny nemoci spojené s krví, vyhání z těla horečku, léčí oběhové problémy, podporuje činnost ledvin, ukládání železa, tvorbu krvinek. Léčí křeče v nohou, pomáhá rovnat záda a působí příznivě i při zlomeninách. Zahání úzkost a nespavost.

BUDHA

Doslovný význam slova Buddha je "osvícený". Osvícenost je stav procitnutí k nesmírné moudrosti, díky kterému je možné zcela pochopit složitou realitu a radovat se z ní. Každou lidskou bytost, která procitla k základní pravdě o životě, lze nazývat Buddhou.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.