cz

"Růženín/Opalit/Láva" - minerálový náramek se srdíčkem

"Růženín/Opalit/Láva" - minerálový náramek se srdíčkem
vyprodáno

Popis

Náramek je vyroben z minerálů: Růženín, Opalit a Láva, doplněno o kovového srdíčko. Navlečeno na silikonové pružence, vhodný pro obvod cca 16-17cm.

Růženín podporuje fantazii a tvořivost. Uklidňuje a posiluje srdce. Pomáhá při nespavosti. Má příznivé účinky na neplodnost. Je velmi užitečný při poruchách krvetvorby, anémie a leukémie.

Pomáhá projevovat city, dodává lásku a krásu, podporuje něžnost, mírnost, přátelskost, nesobeckost, podněcuje citlivost a vnímavost vůči ostatním i sobě samému, podporuje fantazii, inspiraci a tvořivost, trpělivost, dává sílu k odpuštění, učí sebeúctě a sebelásce.

Opalit podporuje družnost a upevňuje vztahy s ostatními lidmi, a pomáhá nám naladit se na jejich emociolní vlnu. Pomáhá přirozené regeneraci, podporuje příjem kyslíku, zlepšuje činnost plic a usnadňuje jejich léčbu, pomáhá v boji s nachlazením, čístí střevo a sliznice. Uklidňuje a potlačuje nespavost.

Láva je silným ochranným kamenem. Je zasvěcený léčení a uzdravení. Pomáhá odrážet fyzické i psychické útoky a navrací je zpět k původci. Pomáhá při bakteriálních zánětech, posiluje zažívací trakt, odstraňuje následky tělesných i duševních traumat.Dopomáhá rozvíjet fantazii, dodává sebedůvěru. Ochraňuje před špatnými vlivy, aktivuje logické myšlení.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.