cz

Prsten - Ametyst v mědi

355,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
85,- Kč
150,- Kč

Popis

Měděný prsten se vsazeným ametystem , vel. nastavitelná.

vel. 52-63 Upravíme dle přání.

Čistá měď bez použití cínu.............

Vel. kamene: 10 mm

Ametyst je mimořádně mocný kámen s ochrannou sílou. Má silnou léčivou a očistnou moc, zahání nespavost a noční můry. Je kamenem klidu, zahání stres a negativní emoce, tiší strachy, vztek, obavy a zlobu, zvyšuje naděje, zahání pocit viny, zbystřuje mysl. Je kamenem pravé, ryzí lásky, posiluje věrnost. Napomáhá soustředění, přijímat nové myšlenky, dodává rozhodnost, rozvíjí intuici, podporuje proměnu záměrů ve skutečnost. Pomáhá při léčbě alkoholismu a jiných závislostí.

Léčebná měď - lékaři zjistili, že kysličníky mědi ničí okamžitě bakterie a viry. Již ve středověku si lidé všimli, že ten, kdo nosil měděný prsten nebo náramek, byl podstatně odolnější proti virovým a bakteriálním nemocem. Ten, kdo pil např. z měděnéo nebo stříbrného poháru, nikdy neonemocněl průjmovými onemocními. Měď a její kysličníky zastavují záněty - bolesti zad, kloubů a pod. Tohoto jevu začíná využívat i moderní medicína.

A mohu potvrdit, že za dobu co podnikáme, což je přes 22 let, se naši stálí zákazníci k nám stále vracejí, protože mohou potvrdit toto rčení.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.