cz

Pro velké holky

1 280,- Kč
Vyberte velikost: XS S M L XL XXL 5XL 6XL Uni
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
80,- Kč
165,- Kč

Popis

Mikinošaty pro dámy plnějších tvarů - velikost 50. U krku jsou zakončené vysokým stojáčkem se stuhou na stažení. Jsou ušité z temně modrého broušeného vysokogramážního úpletu se stříbrným foliovým tiskem. Z lícu je látka na pohmat jako samet.

Rozměry: horní obvod = 126 cm, boky = 126 cm, délka rukávu od průkrčníku včetně manžet 76 cm, délka šatů 86 cm. Dobře padnou ženám, které nosí konfekční velikost 50.

Prát otočené na rub v prostředku na jemné prádlo na 30 C, žehlit není nutné, pokud přece jen ano, tak s nastavením teploty na dva puntíky z rubové strany. Látka byla před šitím předepraná.

Mikinošaty z krásné vínové mramorované teplákoviny. Mají tvar mírně A. V bočních švech mají kapsy. U krku jsou zakončené vysokým stojáčkem se šňůrkou na stažení. Jsou ušité z nepočesané bavlněné teplákoviny s elastanem.

Rozměry: horní obvod = 118 cm, boky = 122 cm, délka rukávuod průkrníku včetně manžet 65cm, délka šatů 86 cm. Dobře padnou ženám, které nosí konfekční velikost 48.

Prát otočené na rub v prostředku na jemné prádlo na 30 C, žehlit s nastavením teploty na dva puntíky z rubové strany. Látka byla před šitím předepraná takže už je vysrážená.

 

 

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.