cz

Přívěšek - Anděl Aqua křišťál - Citrín - chirurgická ocel

Přívěšek - Anděl Aqua křišťál - Citrín - chirurgická ocel
vyprodáno

Popis

Přívěsek andílek je vyroben z chirurgické oceli 316L, ozdobený korálkem duhového Aqua křišťálu a kamínky Citrínu.

Velikost přívěsku 2,8 x 3,5cm

Velmi vhodné pro alergiky.

KŘIŠŤÁL - je kámen kamenů - negativní energii odebírá a pozitivní nás nabíjí. Vyrovnává, čistí a chrání auru, odstraňuje zábrany a blokády, brzdící volný tok energie. Neustále nabíjí tělo pozitivní energií, vitalitou a silou. Vnáší do duše jasno a čistotu.

CITRÍN - je kámen, který přitahuje finance. Podnikatelé by ho měli mít někdeblízko pracovního stolu, nebo prostě by ho měli nosit při sobě . Citrín totižpodporuje tvořivé vyjádření, komunikaci, kreativitu a myšlení ,dodává energii. Napomáhá využít intuici v každodenním životě. Dokáže vás ochránit před zlem všeho druhu . Rovněž je to kámen, který je vhodný pro uvolnění a zpracování nahromaděných citových bloků. Přivádí nás sjednotilo ve všech oblastech našeho života - na úrovni astrální, mentální, duchovní a emocionální. Napomáhá zbavit se strachu a utrpení. Citrín vybízí k duchovním aktivitám, přivádí člověka ke harmonii a dává pocit zdraví a svěžesti, posiluje vnitřní světlo.

Chirurgická ocel - kvalitní nerez materiál, má zdravotní atest je vhodná pro alergiky, nečerná, je pevná,odolná a drží stálý tvar.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.