cz

Přívěšek - Anděl Ametyst Růženín chirurgická ocel

244,- Kč
3 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
83,- Kč
149,- Kč

Popis

Přívěšek je ručně tepaný z chirurgické oceli ozdobený kuličkou kamene ametystu a růženínu.

Řetízek není součástí nabídky.

Rozměr těla andílka (bez závěsu) 2,4 x 4,7cm.

AMETYST- receptivní kámen, přiřazen planetám Jupiter, Neptun a elementu vody.
Je tradičně kamenem čistoty, zbožnosti a býval šperkem králů. Je to mimořádně mocný kámen s ohromnou ochrannou sílou, má vysoké spirituální vibrace. Má silnou léčivou a očistnou moc, zahání nespavost a noční můry, vyvolává klidný spánek a příjemné ozdravující sny. Je kamenem klidu, zahání stres a negativní emoce, tiší strachy, vztek, obavy a zlobu, zvyšuje naděje, zahání pocit viny, zbystřuje mysl, je kamenem pravé, ryzí, emocionální lásky, posiluje věrnost. Napomáhá soustředění, pomáhá přijímat nové myšlenky, dodává rozhodnost, rozvíjí intuici, podporuje proměnu záměrů ve skutečnost. Pomáhá při léčbě alkoholismu a jiných závislostí. Čistí a harmonizuje krční a korunní čakru.

RŮŽENÍN - energie receptivní, planeta Venuše, náleží elementu vody. Je symbolem lásky, krásy a uzdravování. Pomáhá nesmělým projevit skrývané pocity. Učí nás trpělivosti při řešení problémů. Svými měkkými vibracemi obklopuje duši. Jeho vyzařování je jako něžný dotek, pod nímž se naše srdce uvolní, získá opět důvěru a pozvolna se otevře. Rány srdce, které vznikly tvrdostí, hrubostí, odmítnutím nebo nevšímavosti našich bližních v průběhu našeho života, se pod jeho ochranou zacelí. Dává sílu odpouštět - nám samotným i ostatním a učí sebelásce.
Univerzální léčivý kámen, dodávající životní energii,
zejména starým lidem. Oživuje fantazii a tvůrčí myšlení. Ovlivňuje čakry solar-plexu, základní a srdeční. Odbourává strach, zlost, nelibost, pocit viny. Pomáhá přijímat nezbytnost změn, jedná se o vynikající kámen pro zdolávání krize středního věku.

Chirurgická ocel - kvalitní nerez materiál, má zdravotní atest je vhodná pro alergiky, nečerná, je pevná,odolná a drží stálý tvar.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.