cz

Pohádková sada O ZATOULANÉM DRAKOVI

995,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
79,- Kč

Popis

Sada obsahuje:

  • Maňásek Princezna
  • Maňásek Princ
  • Maňásek Král
  • Maňásek Královna
  • Maňásek Drak
  • Kulisa Hrad s věží
  • Scénář pohádky O ZATOULANÉM DRAKOVI

 

Maňásci jsou ručně šití z plsti, hlavičku mají vycpanou kuličkovou PES výplné, očka jsou plastová, přilepená tavnou pistolí - NEJSOU BEZPEČNOSTNÍ.

Každý maňásek je originál a nikdy nebudou dva naprosto stejní - využívám různé materiály, které mi padnou do oka - více o výrobě maňásků ZDE (ještě to dodělávám, takže později to bude zde :) ).

Kulisa Hrad s věží je z plsti, podklad je také z plsti, ale silnější, takže pěkně drží tvar a je samostatně stojící (při mírném ohnutí okrajů do obloučku). Kulisa je obšívaná na šicím stroji. Na kulise jsou přilepené na ozdobu dřevěné knoflíčky ve tvaru různých zvířátek.

Pohádka je vytištěna na tvrdíšm papíru - na pozadí je jemně viditelný obrázek, který mi pro tuto pohádku nakleslila moje neteř. :)

Velikost maňásků: cca 10-11 cm

Velikost kulisy: cca A4

 

O ZATOULANÉM DRAKOVI

Za devatero horami a devatero řekami bylo malé království s krásným zámkem a v něm žil král, královna a jejich dcera, princezna Eliška. Jednoho dne se ke králi donesla zlá zpráva, že se na hranicích království usídlil drak a brousí si zuby na Elišku. Celé království bylo smutné, protože princezna byla moc hodná a milá.

Přemýšleli, jak ji před drakem zachránit, i rozhodl se pan král, že povolá z vedlejšího království prince Jiříka, aby jejich dceru před zlým drakem ubránil. Jiříkovi se Eliška moc líbila a Elišce Jiřík taky, proto ji chtěl bránit i za cenu svého života. Tatínek král ji zavřel na zámku v nejvyšší věži a Jiřík mezi tím na hradbách vyčkával, než si drak pro princeznu přiletí.

Najednou v dálce zahlédl něco děsivého, velikého a zeleného. Hned věděl, že přišel čas boje s hrozným drakem. Připravil si meč a vyčkával na útok. Drak byl blíž a blíž a najednou byl před Jiříkem.

 

...............................A JAK TO DOPADLO?....................................

CELÁ POHÁDKA JE SOUČÁSTÍ TÉTO SADY

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.