cz

Náušnice - Skrytá síla ohně (pietersit)

230,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
85,- Kč

Popis

Výrazné náušnice z minerálu PIETERSIT

Náušnice tvoří výběrové kuličky pietersitu, které jsou zavěšeny pod spirálovitým ozdobným kaplíkem uzavřeným černým korálkem

Pietersitová kulička má průměr 1,2 cm!!

Silikonové zarážky budou dodány

Komponenty ve stříbrné barvě

Délka: 4,5 cm

Pietersit je raritní minerál z Namíbie, který je již téměř vytěžen. Jedná se o odrůdu křemene, jehož chemické složení je obdobné jako má tygří oko nebo jaspis. Pietersit uvnitř svého kamene doslova žije jiskřivým životem, kdy jeho prosvítající odlesky zlaté barvy kontrastují s tmavě modrou, černou, mnohdy také šedou a hnědou barvou.

Pietersit ve Feng Shui představuje tlumenou energii ohně. Tmavě zlaté krystaly v pietersitu, probleskující jako paprsky slunce v bouřné obloze, nám dávají hluboký a smysl pro oddanost našim cílům a našemu životnímu odhodlání, poskytují nám schopnost sdílet celoživotní závazek péče a lásky. Říká se o něj, že poskytuje sílu vést náročné projekty a podporují naše organizační schopnosti a úsilí o úspěch. Pomáhají při řízení a vedení lidí, přinášejí nám úspěch a vliv.

Pietersit je vynikajícím meditačním kamenem a to i pro ty, kdo dosud s meditací nemají žádnou zkušenost. Vzhledem k tomu, že pietersit je "Kámen blesků", kdy cesta blesku začíná v nebi a končí uzemněním v zemi, je pietersit také silně uzemňujícím kamenem.

 

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.