cz

Náramek z minerálů

Náramek z minerálů
vyprodáno

Popis

Náramek žlutý jadeit/korál/rudrakša. Velikost korálků 8mm, délka 17,5cm.

JADEIT

Je starodávným, posvátným kamenem Dálného východu, jenž přitahuje lásku, má sílu prodlužovat život, přitahuje peníze, dodává prosperující energii při obchodních jednáních, pozvedává moudrost ducha, chrání před neštěstími a nehodami, pomáhá předcházet nemocem a zdravotním obtížím. Je symbolem čistoty a vyrovnanosti, přináší do života harmonii, štěstí a přátelství. Uvolňuje emoce a podrážděnost, uklidňuje mysl. Jako kámen snů, položen na čele, přináší sny nahlížející do hloubky našeho nitra.

Žlutý jadeit - přináší radost, štěstí, energii, povzbuzení. Zlepšuje funkci trávicího a vylučovacího systému.

KORÁL

Korál je silným ochranným kamenem (kosterním pozůstatkem). Chrání před nehodami, projevy násilí, otravou, lupiči, posedlostí a neplodností (především u žen). Korál pochází ze dvou řeckých slov "dcera moře". Způsobuje u svého majitele vnitřní změny. Vyhání pošetilost, nervozitu, strach, depresi, vražedné myšlenky, paniku a noční můry. Dodává rozumu, prozíravosti, odvahy a moudrosti. Vyvolává klidný spánek a zahání rozrušující sny. Je-li věnován dítěti jako dar, zajistí jeho budoucí zdraví. Nemluvňata nosí korálový přívěsek k utišení bolesti při prořezávání zoubků. Též zajišťuje dítěti silnou ochranu. Přitahuje lásku a štěstí.

RUDRAKSHA

Přírodní semínko z věčně zeleného, posvátného indického stromu Elaeocarpus granitus, jenž dokáží vytvářet velkou pozitivní energii pro tělo, mysl a duši. Náramek se semínky Rudraksha dokáže změnit karmu nositele a vede ho přirozeně po pravé cestě za jeho účelem. Tím se jeho vytčená cesta stává snazší a cíle je rychleji dosaženo.
Název rudraksha doslova znamená "Boží slzy" / "slzy Boha Shivy " /. Legenda praví: Bůh Shiva jednoho dne meditoval za tisících šťastných a bohatých let pro lidstvo. Po meditaci začal nečekaně plakat slzy soucitu, ze kterých začaly vyrůstat stromy. Jejich plody mají božskou energii a silnou moc přinášet do života zdraví, štěstí a harmonii.
pozitivní účinky Rudraksha semínek:
* tlumí stres
* pomáhá se lépe vyrovnat se starostmi, a tak zklidňuje smysl
* přináší jasnost, zostřuje mysl a zvyšuje sílu intuice
* zlepšuje koncentraci a má protistárnoucí účinek
* zvýšenou výkonnost a energii nositele
* vytváří pozitivní energii pro tělo a mysl

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.