cz

Náramek z jaspisu a achátu

175,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
59,- Kč
125,- Kč

Popis

Náramek je vyroben z korálků z přírodního jaspisu v pískově hnědých tónech a pruhovaného achátu v žlutých tónech.

Velikost korálků je 8 mm.

Navlečeno na pružence.

Délka vnitřního obvodu náramku je cca 17 cm. Náramek vám mohu zmenšit či zvětšit. Pokud si nejste jisti rozměrem změřte si obvod zápěstí.

Jaspis:

Vlastnosti:
Je to běžný kámen, jenž přináší klid, oporu a pomoc ve stresu, sjednocuje všechny aspekty života, je ochranným kamenem před fyzickými i duševními riziky, pohlcuje negativní energie, dodává odvahu k naplnění všech záměrů, pomáhá při řešení konfliktů, zvyšuje organizační schopnosti, podporuje rychlé uvažování a představivost, potlačuje nebezpečné touhy a rozmary, přivolává štěstí. Srovnává a nastavuje čakry, každá barva jaspisu přísluší jedné čakře.

Achát:

Vlastnosti: Achát je velice stálý kámen, jenž nám dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání, odhaluje dosud skryté okolnosti a obrací pozornost majitele k nerovnováhám narušujícím jeho pohodu, posiluje soustředění a praktická rozhodnutí, dodává odvahu a upřímnost sám k sobě. Pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost, vnitřní zlobu, odstraňuje vnitřní napětí. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, posiluje lásku a dodává odvahu k hledání lásky nové, pomáhá při citových zklamáních. Stabilizuje auru, ruší a přetváří negativní energie. Výborný ochranný kámen pro malé děti.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.