cz

Náramek z amazonitu..klid, škodlivé záření

189,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
59,- Kč
125,- Kč

Popis

Náramek je vyroben z přírodních amazonitových korálků. Dále jsem použila bižuterní rondelky stříbrné barvy s čirými kamínky.

Velikost korálků je 8 mm.

Navlečeno na pružence.

Délka vnitřního obvodu náramku je cca 17,5 cm. Náramek vám mohu zmenšit či zvětšit. Pokud si nejste jisti rozměrem změřte si obvod zápěstí.

AMAZONIT:

Amazonit navozuje klid duše, pocit bezpečí, rovnováhu a harmonii. Je nazýván „kamenem odvahy a pravdy", používá se k hledání sebe sama, objevení vlastní pravdy a k překonání strachu. Pomáhá svobodně vyjadřovat myšlenky a pocity, stanovit hranice a sebekázeň.

Užití: úspěch, klid, intuice, škodlivé záření
Vlastnosti: Amazonit je mimořádně uklidňujícím kamenem, tiší nervový systém, udržuje v rovnováze mužskou a ženskou energii, rozptyluje negativní energie a rozpouští negativní bloky, zmenšuje obavy a strach, zvyšuje intuici, pohlcuje škodlivé záření z mobilních telefonů a mikrovlnných trub. Zajišťuje úspěch v riskantních krocích. Otevírá srdeční a krční čakru.
Léčebné využití: léčí osteoporózu, zubní kazy, udržuje v rovnováze metabolismus narušený blokací nervového systému, přináší úlevu při svalových křečích.

 

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.