cz

Náramek...Tyrkenit + jadeit + korál

177,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
85,- Kč

Popis

Náramek z minerálů - tyrkenitu, jadeitu, vyřezávaného bílého korálu a kovových korálků stříbrné barvy.

Navlečeno na pružném vlasci.

Délka náramku - 18 cm

Metafyzické vlastnosti fosilního korálu
Fosilní korál je velmi láskyplný polodrahokam. Ukazuje nám, jak síla lásky dokáže proměnit náš život. Učí nás mít v sobě sílu milovat ostatní lidi, najít v sobě odvahu jít životem s otevřeným srdcem a dávat lásku a radost pomocí působení tohoto jemného krystalu. Achátizovaný korál může zmírnit podrážděnost a pomůže vám vcítit se lépe do pocitů jiných lidí. Protože je fosilní korál téměř achátem, nese v sobě všechny vlastnosti achátu, jenž nám dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání. Achát je silným ochranným kamenem, zejména vhodným pro ochranu malých dětí před pády. Fosilní korál však k těmto vlastnostem a účinkům přidává další vlastnosti, jež jsou typické pro zkameněliny a fosilie – může vám především pomoci při dosahování vynikajících výsledků ve vašem osobním i profesním životě. Je také velmi užitečným kamenem pro podporu vnitřního klidu a zahnání hlodavých negativních myšlenek. Můžete jej použít pro vyrovnání se s negativy ve vaší minulosti, stejně jako s jeho pomocí vyvolat příjemné vzpomínky ze svých minulých životů.
Fosilní korál, pokud je použit jako leštěný kámen nebo kabošon ve šperku, může pomoci s emocionální očistou, stejně jako s očistou – detoxikací celého organismu. Je též vynikajícím kamenem pro cestování, velmi účinně chrání svého nositele ve vodě nebo v blízkosti vody.

Fosilní korál je přiřazen planetě Merkur.

Léčebné využití fosilního korálu
O fosilním korálu se po tisíce let věří, že je silným kamenem pro hojení a uzdravování. Udává se, že podporuje schopnost těla absorbovat potřebné živiny a pomáhá s dobrým trávením. Jako většina fosilií podporuje fosilní korál dlouhověkost a životní energii, zatímco jako achát má četné léčivé schopnosti, kde léčitelská tradice říká, že acháty mohou zabránit hadímu uštknutí, včelímu žihadlu a kousnutí hmyzem. Dříve se také používal k úlevě od žízně a pro snížení horečky. Fosilní korál má silně pozitivní vliv na různé funkce vašeho těla, které uvádí do harmonie a zlepšuje Váš celkový zdravotní stav. Fosilní korál je také spojován s kladnými účinky na ženský reprodukční systém a je odedávna používán pro úspěšné početí a také na zmírnění ženských zdravotních problémů. Fosilní korál harmonizuje a dobíjí kořenovou čakru.

U fosilního korálu není bez zajímavosti, že ložiska tohoto korálu jsou komerčně těžena nejen pro výrobu šperků, ale především kvůli jejich vysokému obsahu vápníku, draslíku, hořčíku a sodíku. Právě kvůli těmto minerálům jsou fosilní korály často používány k výrobě léčiv a potravinových doplňků. Surové fosilní korály se používají též pro průmyslové filtry na čištění vody, protože mohou odstranit chemické nečistoty ve vodě, jako jsou například chlór a formaldehyd.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.