cz

Náramek s achátem

1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
15,- Kč
60,- Kč

Popis

Kuličky modrého achátu, skleněné broušené korálky a zlaté bižuterní komponenty jsou navlečené na pružném silikonovém vlasci.

Modrý krajkový achát

Barva: Bleděmodrý s temnějšími liniemi.

Vlastnosti: Modrý krajkový achát je zázračný léčivý kámen. Jeho jemná energie ochlazuje a uklidňuje, vnáší do mysli klid a mír. Zvláště účinný je při aktivaci a léčení krční čakry umožňující svobodné vyjadřování myšlenek a pocitů. Otevírá cestu ke kontaktu s vyššími energiemi. Jedná se o jeden z kamenů zajišťujících svému nositeli obrovskou oporu a zdroj síly. Dokáže neutralizovat důsledky zlosti, infekce, zánětu a horečky.

V duševní rovině působí modrý krajkový achát proti potlačování pocitů pramenících ze strachu, který přináší hrozba, že budeme souzeni a odsouzeni. Pocit nadcházejícího souzení je často přítomen ve vztazích mezi rodiči a dětmi - jak v dětství, tak i v dospělosti. Výsledkem bývá potlačování vlastních pocitů a nedostatek sebevyjádření blokující krční čakru, což může ovlivnit i hruď, kde vyvolává pocit dušení. Modrý krajkový achát citlivě odstraňuje pocity starých křivd a podněcuje k novému způsobu vyjadřování. Dobře poslouží mužům, aby nalezli a přijali svou senzitivitu a cítili se s ní přirozeně.

V duchovní rovině pomáhá modrý krajkový achát slovnímu vyjádření myšlenek a pocitů, přičemž brání nárůstu duševního stresu. V citové rovině neutralizuje klidná a mírumilovná energie vyzařovaná kamenem pocit zloby. V duchovní oblasti modrý krajkový achát očišťuje krční čakru a pomáhá vyjádření vyšších duchovních pravd. Jedná se o kámen, který spojuje myšlenky s duchovními vibracemi a navozuje pocit hlubokého klidu.

Léčebné využití: Modrý krajkový achát působí skvěle na léčbu krku. Jeho schopnost odstraňovat zablokované sebevyjádření působí i na léčbu problémů spojených s rameny a krkem, na poruchy štítné žlázy a infekce hrdla i lymfatických uzlin. Snižuje horečku a odstraňuje bloky nervového systému. Léčí artritidu a deformace kostí, posiluje kosterní systém a urychluje srůstání zlomenin. Pomáhá vlásečnicím a slinivce břišní.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.