cz

Náramek na paměťovém drátu "První violky"

Náramek na paměťovém drátu "První violky"
vyprodáno

Popis

Fialovo-zelenkavý náramek na paměťovém drátu vyrobený z minerálů ametystu a krásného serpentinu - čínského jadeitu ,svým vzhledem připomíná první jarní fialky.

Navléknuto s láskou k přírodě a úctou všeho kolem nás.....

Léčebné využití ametystu: zmírňuje bolesti hlavy, odstraňuje napětí, pomáhá při žaludečních a dýchacích obtížích, poruchách sluchu, kožních problémech, nerovnováze zažívacího traktu, působí na střeva a střevní mikroflóru, odstraňuje parazity, podněcuje produkci hormonů, činnost metabolismu, posiluje vylučovací orgány a imunitní systém. Léčí podlitiny, otoky a rány.

Serpentin (též hadí kámen) - ochranný kámen, zejména před jedovatými živočichy, hady, pavouky, štíry apod. Je silně spjat se zemí a přírodou - uzemňuje. Pomáhá při meditaci a duchovních prožitcích. Světle zelený odstín pomáhá spojení s andělským průvodcem. Pomáhá ke zkoumání minulých životů a pochopení základu duchovního života. Otvírá korunní čakru. Dodává pocit rostoucí kontroly nad vlastním životem. Vyrovnává mentální a emocionální nerovnováhu.

Léčebné využití serpentinu: účinně zaměřuje léčivou energii na existující problémy. Čistí a odbourává jedovaté látky z těla, tkání a krve. Zajišťuje dlouhověkost. Tiší bolesti - zejména menstruační a svalové křeče.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.