cz

Náramek "Křišťál a černý obsidián"

Náramek "Křišťál a černý obsidián"
vyprodáno

Popis

Náramek z tromlovaných léčivých minerálů křišťálu a černého obsidiánu navléknutých na otočkovém paměťovém drátku o průměru 6cm..

Navléknuto s láskou k přírodě a úctou všeho kolem nás.....

Dle přání mohu nabít energií Reiky.

Léčebné využití:

Křišťál: Podporuje trpělivost, moudrost a dokonalost. Je naprosto univerzální a působí na všechny neduhy, používá se jako doplňkový kámen ke všem ostatním. Projasňuje mysl, nabíjí novou energií, zklidňuje, podporuje neutralitu, odstraňuje negativní emoce, chrání auru a odstraňuje bloky bránící volnému toku energie v těle. Ovlivňuje funkci štítné žlázy, srdce, krevní oběh, plíce, zažívací ústrojí, pomáhá při nevolnostech, závratích, bolestech hlavy a migréně, tlumí horečku. Příznivý účinek má i na vlasy, pokožku, nehty, sliznice a snižuje otoky.

Obsidián: vás zavádí do nejhlubšího nitra a vynáší na povrch pravdu a vše nevyřešené a odsunuté do podvědomí. Černý obsidián je velmi silný ochranný kámen před magickými útoky, zlem a veškerou negativitou. Ochraňuje nositele před špatnými vlivy, dodává víru ve vlastní síly a schopnosti, prolomuje blokády, ale může mít i opačný účinek, proto je vhodné používat ho vždy s regulujícím křišťálem.

Černý obsidián se stříbrným leskem zlepšuje meditaci. Lze ho použít jako zrcadlo k věštění. Do života vnáší trpělivost a vytrvalost. Je vynikajícím pomocníkem při astrálním cestování, neboť spojuje astrální tělo s fyzickým a zajišťuje tak návrat duše zpět do její současné inkarnace.

Léčebné využití: posiluje zažívací orgány, detoxikace organismu, snižuje bolest při artritidě a potížích s klouby, léčí záněty vyvolané bakteriemi, přírodní antibiotikum.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.