cz

Nahřívací polštářek plněný pohankovými slupkami

220,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
55,- Kč

Popis

Nabízím tento polštářek plněný pohankovými slupkami.
Pohankové slupky vznikají loupáním zralé pohanky.
Jsou známé svými blahodárnými účinky. Ideální pro ty, které bolí záda, krční páteř, hlava, zuby, bříško při ženských věcech..jsou i na bolavá bříška vašich dětí, na revmatickou bolest, artritidu a podobné bolístky.
Polštářek stačí nahřát - v mikrovlnné troubě na minutu, v pečící troubě na cca 50 stupňů, nebo na topení, peci, kamnech, přejet žehličkou. Slupky mají schopnost teplo akumulovat do sebe a pak je postupně vydávají ven, čímž vás pěkně zahřívají takzvaným suchým teplem, které zmírňuje výše uvedené bolesti...Osobně vyzkoušeno!! Sama mám mnohočetné rozsáhlé postižení páteře vlivem degenerativním změn a polštářek mi pomáhá zmírňovat bolesti, které s tímto postižením souvisí... Polštářek si nahřívám v mikrovlnce, přiložím na bolavá záda, omotám širokou šálou, aby mi polštářek na zádech držel a můžu i sedět a chodit po domě a polštářek nespadne..;-)

Takže moje milé zákaznice, kterou z vás trápí nějaké bolístky nebo máte v rodině někoho takového, tak tohle je prostě ideální dárek, kterým se zavděčíte.

Navíc jsem ušila povláčky, aby polštářky nejen pomáhaly, ale i nějak esteticky vypadaly... Uvnitř povláčku je polštářek z kvalitního 100% bavlněného plátýnka plněný pohankovými slupkami. Zapínání je řešeno jen přeloženými širokými švy, aby na polštářku nebyl žádný rušivý element v podobě zipu, knoflíku a podobně.
Pohankové slupky pochází z mlýna, který se zabývá zpracováním pouze a jen pohanky, takže nejsou zde žádné jiné alergeny, které by se mohli do pohanky přimísit...vše je v bio kvalitě...
Rozměr polštářku je 25 x 17 cm - ideální velikost k přikládání na bolavá místa...

Doporučené praní povláčku do 40 stupňů, žehlení na vlnu, nebělit..!

Polštářek se slupkami NEPRAT..!!

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.