cz

Moderní náramek Achát ,láva

220,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
60,- Kč

Popis

Představuji mám originální náramek pro všechny kdo milují originalitu a jednoduchost,ženy i muži.

Náramek je vyroben z přírodního ohnivého Achátu bílého s polu s čermou elegantní a magickou lávou průměr kamenů 8 mm,přívěškem křídlo ze starostříbra 7,5 x 1,5 mm a syntetické srdce ze hematitu platinové.Náramek je navlečený na elastický Elastomer černýv délce 19,5,cm.

Význam kamenů.

Každý kamínek má jinou kresbu

Ohnivý achát, který je vzácnějším druhem achátu, spadá narozdíl narozdíl od ostatních achátu do čakry čela, resp. do čakry třetího oka, kde nám pomáhá během meditace si uchovat duchovní rovnováhu, při duchovním úsilí neztratit ze zřetele vztah k Matce Zemi. Vyrovnává nestálou náladu a tiší hněv. Posiluje koncentraci a paměť, aktivuje látkovou výměnu a obnovu buněk a v čakře základu pomáhá při impotenci a frigiditě psychického původu.

Achát ohnivý přináší pocit bezpečí, jistoty a pevné spojení se zemí. Je silným ochranným kamenem . Vytváří kolem těla ochranný štít a odráží negativní energii zpět k původci. Aktivuje první, kořenovu čakru. Podněcuje vitalitu. Je spojen s živlem ohně. Podporuje sexuální aktivitu. Silně uzemňuje. Odstraňuje strach. Vhodný k léčbě závislostí všeho druhu. Pomáhá odstranit chtivost a destruktivní přání. Přináší vhled do nitra problémů a usnadňuje tím jejich řešení. Výborný kámen pro meditace.

Léčebné využití: Léčí žaludek, nervy a poruchy oběhového systému. Obnovuje rovnováhu v těle. Odstraňuje návaly horka. Dodává tělu vitalitu a brání ztrátě energie. Lze jím aktivovat všechny čakry v případě jejich vyhoření. Posiluje zrak.

Lávový kámen v sobě nese silnou energii sopky, čímž nám dodává energii, vitalitu a podporuje hojení. Je to silný ochranný amulet, který léčí, uzdravuje a přináší radost. Láva nám dodává sebedůvěru, rozvíjí fantazii a podporuje logické myšlení. Odjakživa je používán jako ochrana před stresem, úzkostmi a depresí. Utužuje mezilidské vztahy, harmonizuje prostředí, dodává sílu a posiluje sexuální energii.

Ze zdravotních účinků se lávový kámen používá zejména při masážích na prokrvení těla, pro snížení svalového napětí, posílení imunity a pro zklidňující a relaxační účinky. Lávový kámen dále zmírňuje bolesti, záněty a otoky, příznivě působí na zažívání, detoxikuje organismus a pomáhá při nespavosti.

Znamení: váhy, štír, kozoroh, beran

Nabíjení: Lávový kámen je sám o sobě plný energie a není potřeba ho nijak nabíjet. Pokud ale chcete přecejen zesílit jeho účinky, můžete ho nabíjet slunečním nebo měsíčním zářením. Oboje bude mít efekt.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.