cz

Medůzka Bertík / kolotoč nad postýlku 48 cm

598,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
95,- Kč
145,- Kč

Popis

Medůzka Bertík přímo určená k pověšení nad postýlku , nebo k zavěšení na stropní svítidlo v dětském pokojíčku , či jen tak někam do prostoru pro radost dětiček :)
Celá je vyrobena z akrylových přízí, vycpaná dutým vláknem, chapadýlka má také korálkové.
V každém chapadýlku má ode mne napředenou energii, nesmrtelnost a radost , která se v každém dětském pokojíčku rozvine hned, jak ji roztočíte :)
Má velmi dlouhou přízovou šňůrku na zavěšení, takže si ji nastavíte třeba na pověšení až ke stropu, nebo si ji dle potřeby zkrátíte.
Mrška byla při focení velmi neposedná jako vlastně všechny medůzky, jak s ní zatočíte, bude se točit a točit a to je velmi uklidňující a energií pryštící počin :)
Medůzka Bertík je určená k dekoraci dětských pokojíčků , na hraní pouze v přítomnosti dospělých. Má korálkové chapadýlko,takže ke hře by byla vhodná pouze po jejím odstranění, opět ale pouze za přítomnosti dospělých vzhledem k délce chapadýlek.
Má visačku Hand Made a na ní své jméno
Průměr hlavičky je 12 cm, výška hlavičky 10 cm ,délka 48 cm, krásně buclatá, očička a pusinku má háčkované a našité a při hraní s ní je nutný dozor dospělé osoby.
Ať ochrání každý dětský pokojíček, ať rozzáří každý dětský obličejíček :)

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.