cz

Meditace s láskou - Růženín&Křišťál

Meditace s láskou - Růženín&Křišťál
vyprodáno

Popis

Navlečeno na pružném lanku.

RŮŽENÍN

Pokud hledáte nejlepší kámen k získání lásky, romantický růženín je vaším kamenem.

Růženín je silný v otevření srdce na mnoha úrovních.

Růženín je kamenem bezpodmínečné lásky. Uklidňuje, pomáhá k ocenění sebe sama a k lásce k vlastní osobě, pomáhá být vnímavý, posiluje empatii, obnovuje důvěru a vytváří vnitřní harmonii.

Pokud jste nikdy nepřijali lásku, otevře vám růženín cestu, pokud jste se v lásce ztratili, poskytne vám útěchu a pohodlí, pokud jste trpěli nešťastným vztahem, převezme negativitu a pomůže najít důvěru v sebe sama a sebeúctu.

Kamínek růženínu pod polštářem přinese lásku do Vašich snů.

Nošením šperků z růženínu lze přilákat lásku, nebo podpořit lásku v sobě samých.

rozproudí čakru srdce a uvolňuje city
propojuje trojúhelník spodních a vrchních čaker přes solar plexus, kterým se síla Země propojuje s fyzickým tělem
přátelské a partnerské vztahy

Růženín patří k lidem narozeným ve znamení Vah nebo Býka.

Růženín má údajně schopnost probouzet fantazii, učit nás trpělivosti, uznávat cizí názory, zlepšovat komunikaci a efektivněji řešit problémy.

V tělesné rovině se tento minerál soustředí zejména na srdce a jeho veškerou činnost. Dále jej léčitelé doporučují při problémech s početím a při léčbě pohlavních orgánů. Také je pomocníkem při leukémii a anémii. Pročišťuje a i díky tomu je doporučován při problémech s kůží.

KŘIŠŤÁL

Užití: síla, ochrana, meditace, harmonie, léčení
Vlastnosti: projektivní i receptivní kámen, přiřazen planetě Slunce a Měsíc a elementu ohně a vody.
Je to univerzální, nejúčinnější léčivý krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, jenž energii pohlcuje, uvolňuje a reguluje, uvádí ji do naprosté harmonie.
Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost, samostatnost, pomáhá sebezdokonalení, ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, odstraňuje bloky a stává se zrcadlem naší duše, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření, čistí geopatogenní zóny. Působí na korunní čakru a ostatní čistí. Při meditaci dokáže odfiltrovat všechny rušivé vlivy.

Léčebné využití: vhodný na všechny zdravotní problémy,
včetně problémů duše. Tiší bolesti hlavy a zubů, neurologické a střevní potíže, nevolnosti, podporuje zažívací trakt, posiluje imunitu, uvádí tělo do rovnováhy.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.