cz

MAXI Lapač zlých snů 60 x 150 cm

3 999,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
180,- Kč
250,- Kč

Popis

Nádherný obrovský MAXI Lapač zlých snů, se stínovanou vnitřní krajkou, který považujeme za umělecké dílo.

Lapače snů zavěšují indiáni za hlavu spícího, nebo volně do místnosti. Podle staré legendy severoamerických indiánů se špatné sny zachytí v síti lapače a ráno jsou zničeny denním světlem. Ty dobré sklouznou po peříčku zpět do duše spícího, aby s nimi mohl dále pracovat a v klidu snít.

Barva postupuje od středu od bílé až po tmavě šedou na okrajích.

Bílá barva lapače zlých snů vám zajistí klid a odpočinek. Je symbolem čistoty, jasnosti a nevinnosti, ale také perfekcionismu a touhy po dokonalosti. Napomáhá přemýšlení, stabilizuje, posiluje a očišťuje.

Šedá barva spojuje účinky černé a bílé barvy. Černá barva lapače snů Vám pomůže neuzavírat se do sebe a neztratit se v neklidném světě. Symbolizuje pevnost, stálost, nekonečno.

Lapač zlých snů je vhodný k zavěšení do ložnice, obývacího pokoje nebo do pracovny. Je vhodný jako dárek k jakékoli příležitosti.

Základní kovový kruh má průměr 60 cm. Je omotán a vyplněn ručně háčkovanou krajkou z velmi kvalitní příze 50% bavlna a 50% polyakryl od českého výrobce. Tato příze je postupně stínovaná s dlouhými barevnými přechody a barva postupuje od středu od bílé až po tmavě šedou na okrajích. Na kruhu je na dřevěných korálcích zavěšeno šedé husí peří.

Celková délka lapače je 150 cm.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.