cz

Lněná zástěra

1 292,- Kč
1 ks
7 dnů
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
105,- Kč
180,- Kč

Popis

Parádní lněná zástěra, která vás bezpečně ochrání před zašpiněním. Inspirována starými francouzskými střihy, částečně poupravenými. Široká ramínka jsou velmi pohodlná, veliké kapsy zase praktické, oblékání jednoduché. Zástěra je opatřena dvěma dlouhatánskými vázačkami, které se lehce provléknou a zaváží vpředu nebo vzadu.

Velikost záměrně neuvádím, podstatný je obvod prsou a boků, takže pokud si zástěru objednáte a nebude vaše velikost skladem, došiji Vám ji podle těchto dvou měr. Uvádějte je tedy přímo v objednávce obvod prsou a boků, a můžete rovnou připsat i požadovanou délku zástěry měřenou od ramene dolů.

Materiál 100% len, přírodní odstín světlý nebo tmavší. Tyto lny mají stejnou kvalitu i sílu, liší se jen tou barvou. U světlejšího odstínu je v soustavě osnovních nití použitý bílý (bělený) len, v útku pak přírodní odstín. A díky tomu se jeví o trošku světlejší než len, který má obě soustavy nití z přírodních vláken. Na fotografiích vidíte ten světlejší odstín. Nemusíte se bát, že je to barva nepraktická, opak je pravdou. A to díky lnu, který je přirozeně antibakteriální, oděvy se méně špiní a také vstřebávají méně pachů (pot, kouř...).

Cena je uvedena za vyobrazenou velikost, u delších zástěr s větším obvodem se spotřeba látky i pracnost ještě trošku zvýší, počítejte s tím, prosím, cenu Vám vždy sdělím předem.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.