cz

Lišák Hubert - interaktivní hračka

Lišák Hubert - interaktivní hračka
vyprodáno

Popis

Krásná barevná háčkovaná hračka pro miminko ve tvaru lišáčka. Uvnitř chrastítko, barevný plastový háček na zavěšení, pískátko a kousátka. Výška cca 36 cm (včetně kroužku).

Vhodné i na zavěšení na kočárek. Miminko rozhodně zaujme, vyzkoušeno na dceři :-)

Hračka na objednání cca 3 týdny!!

Materiál:

Příze - 100% bavlněná příze, většinou Limone nebo Camilla
Výplň - duté vlákno, tzv. "polyesterové kuličky", tvarovaný 100% polyester - český výrobce! Vhodný i pro alergiky.
Plastové kroužky ve tvaru C - modelování na šesti očkách vytváří měkký povrch, vhodný ke kousání. Splňuje bezpečnostní normu ASTM F-963 a ČSN EN 71-1.
Chrastítko -Plastové chrastítko vhodné k výrobě hraček. Vyrobeno z ABS v souladu s mezinarodními normami ISO9001:2008. Průměr 20 mm a tloušťka 11 mm. Chrastítko je umístěno uvnitř hlavičky, nelze vytáhnout!!
Pískátko - je vháčkováno do hračky (v ocásku) a splňuje základní požadavky dle zákona č.22/1997Sb.o technických požadavcích na výrobky v plné znění a Nařízení vlády ČR č. 89/2011Sb.,o technických požadavcích na hračky v plném změní a které transponuje směrnici Rady č. 88/378/EHS, ve znění pozdějších předpisů, týkající se bezpečnosti hraček.
Kousátko - Chladící kousátko zmírňuje bolest v průběhu prořezávání zoubků. Speciálně tvarovaný povrch zajišťuje jemnou masáž dásní. Je vyrobeno z netoxického měkkého plastu vyplněného destilovanou vodou. Před použitím můžete nechat kousátko zchladit v ledničce. Nezmrazujte ani nepřevařujte! Neobsahuje BPA - bisfenol A, což je škodlivá chemická sloučenina, která se obvykle používá při výrobě plastů!
Obháčkované plastové kroužky - kroužky splňují základní požadavky dle zákona č.22/1997Sb. o technických požadavcích na výrobky v plném znění a Nařízení vlády ČR č. 89/2011Sb., o technických požadavcích na hračky v plném znění a které transponuje směrnici Rady č. 88/378/EHS, ve znění pozdějších předpisů, týkající se bezpečnosti hraček.

Údržba:

Hračku lze prát ručně při teplotě 30C. Neprat v pračce, ani sušit v sušičce. Kroužky a kousátko omyjte navlhčeným hadříkem s jemným saponátem.

Jedná se o moje autorské výrobky, každý kus je originál, proto děkuji, že nekopírujete.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.