cz

Láva s ocelí náramek 2.

275,- Kč
10 ks
1 den
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
80,- Kč
140,- Kč
150,- Kč
450,- Kč

Popis

Náramek z kuliček lávy 8 mm a ocelových korálků.

Navlečený na odolné gumičce, je jednoduchý a efektní.

Jedná se o přírodní kámen a tak se může lehce lišit barvou, kresbou nebo sytostí.

Velikost si zvolte dle obvodu vašeho zápěstí a připište do objednávky míry.

Vzhledem k výrobě náramků na míru se může stát, že vzor nebo pořadí korálků se změní.

Rádi by jste více ? K náramku je možné vyrobit náušnice, přívěsek, náhrdelník... V případě zájmu připište do poznámky k objednávce.

Kameny energeticky čistím a nabíjím.

Lávový kámen patří k elementu Země, dává dává svému majiteli pozitivní energii, optimismus a životní rovnováhu. Lávové kameny pomáhají uvolnit unavenou mysl a navozují úžasný pocit dokonalé harmonie a jednoty. O lávových kamenech se říká, že jsou velmi prospěšné lidskému organismu. Jejich účinek má posilující vliv na celé naše tělo. Lávové kameny napomáhájí správné cirkulaci krve, pomáhají uvolnit unavenou mysl a navozují úžasný pocit dokonalé harmonie a jednoty.

Lávový kámen je i silným ochranným kamenem. Je zasvěcený uzdravení. Pomáhá odrážet fyzické i psychické útoky a navrací je zpět k původci. Náramky z lávového kamene jsou módním trendem této doby nejen díky svým pozitivním vlastnostem na lidský organismus, ale též svou černou krásou a elegancí.

Veškeré zde uvedené informace o léčivých vlastnostech minerálů, polodrahokamů a drahých kamenů jsou jenom informativní, čerpané z obecně známých údajů a zdrojů. Nejsou pokynem, jak pominout klasickou léčbu a užívání léčebných prostředků. Mějte stále na paměti, že využití drahých léčivých kamenů není alternativní metodou ke konvenční lékařské péči ! V případě, že pociťujete na sobě symptomy jakékoliv choroby, vždy navštivte svého lékaře! Schopnosti léčivých kamenů využívejte pouze jako doplněk a psychickou pomoc ke konvenční léčbě, nikoliv jako její náhradu

Nerezová neboli chirurgická ocel (Stainless steel)
použitá na výrobu šperků má výborné vlastnosti,nepodléhá oxidaci, je mechanicky odolná, šperky z chirurgické oceli jsou hypoalergenní. Další vlastnosti jsou vysoká pevnost, stálobarevnost , dlouhá životnost a neohýbá se a neláme. nezpůsobuje žádné alergické reakce.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.