cz

Komplet HTT

Komplet HTT
vyprodáno

Popis

POUZE JEDEN KOMPLET
Komplet je tvořen z kabelky a rámečkové taštičky ze stejného odstínu šedo-černé rifloviny.

Kabelka: Přední strana nabízí praktickou velkou kapsu, jako zdobný prvek je použit patinovaný opasek s poutky a výrazným knoflíkem HTT.
Zadní strana má tutéž praktickou kapsu.

Zapínání kabelky je na širokou kroucenou šňůrku, stahování na brzdičky, šňůrka ukončena koncovkami, podšívka ze 100% bavlny v černé barvě, k dispozici 3 kapsy na drobnosti.

Popruh se připíná pomocí 2 karabinek, délka cca 60-125 cm, umožňuje nošení přes rameno, nebo křízem přes záda (vyzkoušeno).

Všechny kovové komponenty jsou v provedení nikl.

Rozměry: výška cca 30 cm, šířka dole u dna 25 cm, hloubka 10 cm, šířka nahoře po úplném uvolnění šňůrky 35 cm

Rámečková taštička: Je tvořena ze stejného odstínu šedo-černé riflivny. Je zdobena kousky patinovaného opasku, poutky a výraznou koženou nášivkou. Zadní strana taštičky je hladká, bez ozdob. Taštičku lemuje černý šikmý proužek, je poctivě ručně našíván skrytým stehem.

Krásný tvar taštičky je docílen díky dvěma druhům výztuže. Pro účely fotografování byla taštička podepřena.

Rámečkové zapínání nabízí možnost připnout řetízek a vytvořit tak originální minikabelku. Bez řetízku je možné taštičku použít klasicky pro kosmetiku a jiné nezbytnosti, nebo ji vzít jako psaníčko místo malé kabelky.

Rozměry: šířka 20 cm, výška 13 cm (se zapínám cca 15 cm), šířka u zapnuté taštičky 7 cm, otvor při maximálním otevření taštičky 12 cm.

Rámeček: mosaz

Údržba: drobné nečistoty otřít vlhkým hadříkem, na větší použít houbičku a mýdlo, nedoporučuji prát v pračce a sušit v sušičce. Žehlit je možné stejně jako rifle.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.