cz

"Jadeit/Růženín" - andělský minerálový náramek

"Jadeit/Růženín" - andělský minerálový náramek
vyprodáno

Popis

Náramek je vyroben z minerálů Jadeit mentolový, Růženín a kovového korálku - andělská křídla. Navlečeno na silikonové pružence, vhodný pro obvod cca 16-17cm.

Růženín podporuje fantazii a tvořivost. Uklidňuje a posiluje srdce. Pomáhá při nespavosti. Má příznivé účinky na neplodnost. Je velmi užitečný při poruchách krvetvorby, anémie a leukémie. Pomáhá projevovat city, dodává lásku a krásu, podporuje něžnost, mírnost, přátelskost, nesobeckost, podněcuje citlivost a vnímavost vůči ostatním i sobě samému, podporuje fantazii, inspiraci a tvořivost, trpělivost, dává sílu k odpuštění, učí sebeúctě a sebelásce.

Jadeit - je starodávným, posvátným kamenem Dálného východu, jenž přitahuje lásku, má sílu prodlužovat život, přitahuje peníze, dodává prosperující energii při obchodních jednáních, pozvedává moudrost ducha, chrání před neštěstími a nehodami, pomáhá předcházet nemocem a zdravotním obtížím. Je symbolem čistoty a vyrovnanosti, přináší do života harmonii, štěstí a přátelství. Uvolňuje emoce a podrážděnost, uklidňuje mysl. Jako kámen snů, položen na čele, přináší sny nahlížející do hloubky našeho nitra.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.