cz

Hudba starých mistrů - 17 x 10,5 na karty i fotky

999,- Kč
2 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
95,- Kč
180,- Kč

Popis

Tuto peněženku jsem pro Vás  ušila z krásné látky s vintage hudebními motivy.

Je zapínaná na magnetku, má 5 kapsiček na bankovky a doklady, jednu zipovou kapsičku na kovové mince, 2 větší kapsičky na karty na přepážkách - do jedné se vejde i více karet :-), 5 samostatných kapsiček na karty na boku peněženky a jednu kapsičku s okénkem na fotografii.

Rohy peněženky jsou opatřeny kovovými růžky, které peněženku zdobí i chrání zároveň. Vnitřní strana peněženky je  opatřená stylovou etiketkou.

Zip je opatřený kovovým přívěskem, pro lepší manipulaci.

Celá peněženka je pečlivě vystužena, pěti druhy brašnářského lepení, aby byla pevná a funkční :-).

Rozměry peněženky jsou 17 cm x 10,5cm.

Tato konkrétní má již svou spokojenou majitelku, tak na nové se může vzor lišit od vyobrazené, podle toho jak vyjde umístění střihu na látce, ale celá látka je moc pěkná :-)

Peněženku Vám mohu zhotovit i z jiných láteček, velikosti i počtem kapsiček :-), stačí napsat Vaši představu.  Vzorník látek je doplněný zde dole.

K peněžence mohu zhotovit pouzdro na mobil, kapsičku......, ale mohu Vám k ní zhotovit do soupravy téměř ,,na co si vzpomenete " stačí napsat a určitě to nějak domluvíme :-).

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.
Komentář od uživatele hochka 18.10.2013 8:01:56 dotaz

Dobrý den, chtěla bych si objednat peněženku, ale nikde jsem nenašla ten Váš vzorník látek jak píšete, nebo to je výběr z látek, které jsou na peněženkách zde vystavených? Díky za odpověď