cz

Fialovo černé - dva

350,- Kč
1 ks
1 den
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
86,- Kč
120,- Kč

Popis

Harmonizační náramek pro mysl, tělo i duši.

Z korálků ametystu, černého obsidiánu a zlomků čaroitu.

Ametyst působí prakticky ve všech rovinách. Ale hlavně je kamenem meditace, duchovní čistoty a spirituality. Při meditacích odvrací myšlenky od všeho světského směrem k uklidňujícímu a hlubšímu poznání. Je kamenem inspirace, napomáhá přijímání nových myšlenek, zvyšuje intuici. Uklidňuje mysl a pomáhá proti nespavosti. Přináší intuitivní sny. Chrání před nočními můrami. Přeměňuje nižší energie ve vyšší vibrace.

Čaroit dodává energii a potlačuje stres a obavy. Přetváří negativní emoce do harmonie a uvolnění. Pomáhá nám vyrovnat se s našimi negativními vlastnostmi a probouzí v nás lásku k sobě. Potlačuje frustraci, stres a obavy.

Černý obsidián je velice mocný kámen obdařený tvůrčími schopnostmi. Uzemňuje duši a duchovní síly do fyzické roviny těla, přičemž je současně dostává pod vliv vědomí a umožňuje projevy duchovní energie na Zemi. Používání tohoto kamene zvyšuje schopnost sebekontroly. Černý obsidián dovoluje pohlédnout do tváře skutečnému vlastnímu já. Přivede vás do těsnějšího kontaktu s podvědomím. Vynáší na povrch narušenou rovnováhu a stinné vlastnosti. Zvýrazňuje veškeré negativní energie, které lze díky tomu plně prozkoumat a poté odstranit.

Navlečeno elastomeru obvod 17cm. Kovové korálky jsou z nerezu.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.