cz

Čakrová spirála - přívěšek - chirurgická ocel

399,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
83,- Kč
149,- Kč

Popis

Spirála je vyrobena tepáním z chirurgické oceli 316L, ozdobená korálky Křišťálu, Ametystu, Tygřího oka, Lapisu Lazuli, Achátu modrého, Achátu zeleného a Mořského korálu.

Průměr spirály 3,4cm

Černá kůžička je součástí nabídky.

Lze doobjednat náušnice, náramek, nákotník do sady a pod :-)

Velmi vhodné pro alergiky.

AMETYST - je kamenem duchovní čistoty a meditace. Je také silným kamenem ochrany - ochraňuje před energiemi ostatních, před uřknutím, před elektromagnetickým smogem (tv, počítače, mikrovlnka). Je schopen nás ochránit takovou formou, že promění psychický útok na lásku . Jeho fialová barva v zniká harmonickým spojením protikladných energií barev červené a modré. Je mostem mezi Nebem a Zemí, mezi duší a duchovnom. Má sílu vnést rovnováhu a stabilitu do vztahu mezi mužem a ženou, harmonizuje milostný život. Ametyst je symbolem vnitřní čistoty, obětavosti a nezištnosti. Jeho energie nám dává odvahu zbavit se starých návyků, představ a emocí a nahradit je novými, lepšími. Transformuje nižší typy energie na vyšší na spirituální i éterické rovině. Čistí auru a stabilizuje. Dodává sílu, mírnost a vyrovnanost. Ametyst podporuje duševní pozornost a koncentraci. Pokud se používá při meditaci, pomáhá zklidnit mysl, obrátit pozornost dovnitř a najít svou vlastní moudrost.

TYGŘÍ OKO

Užití: ochrana, energie, peníze, věštění, odvaha
Vlastnosti: projektivní i receptivní kámen, přiřazen planetě Slunce a elementu ohně.
Je to ochranný kámen, nosí se i jako talisman před všemi formami nebezpečí. Přes spojení mezi sluneční a zemskou energií pomáhá uzemnit lidi, kteří ztratili spojení s realitou a zároveň podporuje duchovní růst zemsky orientovaných lidí. Je to hřejivý kámen, podporuje tok energie v těle a dodává sílu, přitahuje peníze a bohatství. 

Chirurgická ocel - kvalitní nerez materiál, je vhodná pro alergiky, nečerná, je pevná,odolná a drží stálý tvar.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.