cz

Bez ponožek nejsou Vánoce!

220,- Kč
25 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
75,- Kč
200,- Kč

Popis

Vánoční dárkový set.

Asi každý z nás někdy k Vánocům dostal ponožky. Ale i klasický dárek lze darovat zábavnou formou.
Pár veselých designových pestrých ponožek, spolu s originálním autorským pexesem Třídění ponožek, to celé zabalené v přírodní papírové tašce s krouceným uchem, opatřené mašlí a visačkou se sloganem Bez ponožek nejsou Vánoce! Přední strana kartičky je tmavě zelená, zadní je bílá, takže stačí už jen dopsat jméno obdarovaného a máte hotovo! Praktický dárek, který zároveň pobaví.

Pexeso: Originální autorské pexeso, kde se hraje i s lichými ponožkami. Barevný kvalitní tisk na papíře 300 g, přeložená A3. oboustranná laminace proti oděru. 44 kartiček, 22 dvojic.

Více o pexesu zde.

Pexeso lze zakoupit i samostatně. Pravidla hry v Aj přikládám na vyžádání.

Ponožky: Jedná se o kvalitní ponožky, univerzální velikost. Ponožky jsou pružné, ale od dvou dodavatelů, takže chcete-li na extra „velkou tlapu" nebo naopak malou dámskou nožku, pište do poznámky.

Foto ponožek je ilustrační, ponožek je mnohem více vzorů, vánoční, hodně pestré,  pruhované. Z důvodu zachování originality dárku, je většina párů k dispozici maximálně ve 2 – 3 kusech. Výběr je tedy náhodný, ale pokud máte konkrétní přání, pište do poznámky, budu se snažit vyhovět.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.