cz

"Avanturín/Jadeit/Opalit" - minerálový náramek se stromem života

199,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
75,- Kč

Popis

Náramek je vyroben z minerálů: Avanturín, Jadeit, Opalit a kovového přívěsku - strom života. Navlečeno na silikonové pružence, vhodný pro obvod cca 16-17cm.

Strom života drží ochrannou ruku nad námi - nositeli znak dává moudrost a klid pomáhá v nemocech čerpáním přírodní energie.

Avanturín - Posiluje a regeneruje srdce, působí příznivě na pokožku, léčí ekzémy a akné, vypadávání vlasů, lupy. Zmírňuje bolesti hlavy a migrény, podporuje látkovou výměnu, snižuje hladinu cholesterolu v krvi, léčí záněty tlumí nadměrnou chuť k jídlu, takže je vhodný při dietách, pomáhá při léčbě plicních neduhů, psychosomatických potíží, při poruchách spánku.
Je to jeden z kamenů s nejuniverzálnějším použitím.

Jadeit - je starodávným, posvátným kamenem Dálného východu, jenž přitahuje lásku, má sílu prodlužovat život, přitahuje peníze, dodává prosperující energii při obchodních jednáních, pozvedává moudrost ducha, chrání před neštěstími a nehodami, pomáhá předcházet nemocem a zdravotním obtížím. Je symbolem čistoty a vyrovnanosti, přináší do života harmonii, štěstí a přátelství. Uvolňuje emoce a podrážděnost, uklidňuje mysl. Jako kámen snů, položen na čele, přináší sny nahlížející do hloubky našeho nitra.

Opalit podporuje družnost a upevňuje vztahy s ostatními lidmi, a pomáhá nám naladit se na jejich emociolní vlnu. Pomáhá přirozené regeneraci, podporuje příjem kyslíku, zlepšuje činnost plic a usnadňuje jejich léčbu, pomáhá v boji s nachlazením, čístí střevo a sliznice. Uklidňuje a potlačuje nespavost.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.