cz

Amulet STROM ŽIVOTA - Citrín - chirurgická ocel

499,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
83,- Kč
149,- Kč

Popis

Citrínový strom života - AMULET - přívěšek

Přívěšek je vyroben z chirurgické oceli 316L, ozdobený krásně zlatavými kamínky Citrínu.

Průměr přívěšku - 3,5cm.

Velmi vhodné pro alergiky.

Strom života - univerzální symbol stvoření, strom života a nesmrtelnosti. Kořeny má ve vodě v podsvětí, jeho kmen představuje pozemský svět a jeho větve sahají do nebe. Je spojován s životadárným a ochraňujícím vesmírem, z něhož přichází elixír nebo bohatství života. Možnost vstupu do jiných světů. Amulet ráje, hojnosti a dostatku, nesmrtelnosti a neustálého znovuzrození. Zvyšuje potenci, léčí neplodnost, přináší vitální sílu života a moc trvání. Podporuje šťastné a zdravé zrození potomků.

Amulety a symboly provázejí lidstvo od začátku existence. Dodávají sílu vědomí, podporují energii a ducha člověka.Amulet (latinsky amuletum) má svou magickou silou přinášet svému nositeli štěstí a chránit jej. Pozitivní účinek amuletů a symbolů spočívá v jejich působení na podvědomí člověka. Víra v jejich sílu povzbuzuje a pomáhá k dosažení cílů.Amulet účinkuje pouze v případě, že jej nosíme stále při sobě a měl by sloužit jen jedné osoby.

LÉČIVÉ ÚČINKY CITRÍNU

CITRÍN - je kámen, který přitahuje finance. Podnikatelé by ho měli mít někdeblízko pracovního stolu, nebo prostě by ho měli nosit při sobě . Citrín totižpodporuje tvořivé vyjádření, komunikaci, kreativitu a myšlení ,dodává energii. Napomáhá využít intuici v každodenním životě. Dokáže vás ochránit před zlem všeho druhu . Rovněž je to kámen, který je vhodný pro uvolnění a zpracování nahromaděných citových bloků. Přivádí nás sjednotilo ve všech oblastech našeho života - na úrovni astrální, mentální, duchovní a emocionální. Napomáhá zbavit se strachu a utrpení. Citrín vybízí k duchovním aktivitám, přivádí člověka ke harmonii a dává pocit zdraví a svěžesti, posiluje vnitřní světlo.

Chirurgická ocel - kvalitní nerez materiál, má zdravotní atest je vhodná pro alergiky, nečerná, je pevná,odolná a drží stálý tvar.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.