cz

Ametyst a paprsky....

1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
49,- Kč

Popis

„Teorie pravděpodobnosti: čím více přání máš, tím víc se ti jich splní. Nejdůležitější je nepřestat snít. "

-------------------------------------------------------
Jednoduchý náramek s nastavitelnou délkou na každou ruku

Velikost korálků je 4 mm

---------------------------------------------------

Sluneční kámen, přináší doslova sluníčkovou náladu. Je zdrojem optimismu a dobré nálady. Pesimisty učí pozitivnímu myšlení a napomáhá si tento způsob myšlení udržovat. Podporuje osobní sílu a přijetí sebe sama takové jací jsme.

Násobí sexuální energii a obohacuje partnerské vztahy. Pomáhá se otevřít svému okolí a podněcuje nezávislost a samostatnost. Probouzí kreativní myšlení, originalitu a pomáhá odhalit dosud neobjevené nadání, které dřímá v každém z nás. Přináší životní sílu, odolnost a sebedůvěru. Podněcuje pravdu, sebeovládání a úspěch.

---------------------------------------------------

Ametyst receptivní kámen, přiřazen planetám Jupiter, Neptun a elementu vody. Je tradičně kamenem čistoty, zbožnosti a býval šperkem králů. Je to mimořádně mocný kámen s ohromnou ochrannou sílou, má vysoké spirituální vibrace. Má silnou očistnou moc, zahání nespavost a noční můry, vyvolává klidný spánek a příjemné ozdravující sny. Je kamenem klidu, zahání stres a negativní emoce, tiší strachy, vztek, obavy a zlobu, zvyšuje naděje, zahání pocit viny, zbystřuje mysl, je kamenem pravé, ryzí, emocionální lásky, posiluje věrnost. Napomáhá soustředění, pomáhá přijímat nové myšlenky, dodává rozhodnost, rozvíjí intuici, podporuje proměnu záměrů ve skutečnost. Čistí a harmonizuje krční a korunní čakru.
Zvěrokruh: Beran, Štír, Panna, Kozoroh, Střelec

-----------------------------------------------------------

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.