cz

Achátový přívěsek

166,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
45,- Kč
100,- Kč

Popis

Achátový oválek ozdobený postříbřeným drátkem a úlomky achátu. 

Rozměr přívěsku je 4 x 2,5cm.

Ohnivý achát

Barva: Hnědavě rezavý, oranžový

Vzhled: Barevné vzorce ve tvaru vírů, světélkující malé kameny

Vlastnosti: Ohnivý achát udržuje pevné spojení se zemí. Jeho energie působí uklidňujícím způsobem, přináší pocit bezpečí a jistoty. Jakožto krystal se silnými uzemňujícími účinky dokáže poskytnout oporu v těžkých chvílích. Ohnivý achát má značné ochranné účinky, zejména proti uhranutí. Vytváří kolem těla ochranný štít, odráží negativní síly zpět k jejich zdroji, aby původce špatného pochopil, co ve skutečnosti činí.

V tělesné rovině je ohnivý achát spojen /jak napovídá už jeho jméno/ s živlem ohně a napomáhá sexuálním aktivitám. Zažíhá kořenovou neboli základní čakru a podněcuje vitalitu na všech rovinách. V duševním životě ohnivý achát odstraňuje strach a zajišťuje pocit naprostého bezpečí a jistoty. Nošení ohnivého achátu napomáhá schopnosti vhledu do nitra věcí a současně umožňuje s co nejmenší námahou dospět k řešení vnitřních problémů. Pomáhá odstranit chtivost a destruktivní přání. Lze jej použít i při léčbě závislostí.

V duchovní rovině přispívá tento ochranný kámen k uvolnění, při kterém tělo „změkne", a posiluje schopnost meditace. Tvrdívá se o něm, že představuje symbol naprosté dokonalosti. Dodává duchovní odvahu a pomáhá při rozvoji vědomí.

Léčebné využití: Tento kámen léčí žaludek, nervy, systém žláz s vnitřní sekrecí a poruchy oběhového systému. Prospívá zraku, posiluje noční vidění a pročišťuje zrak na vnitřní intuitivní i vnější tělesné úrovni. Rezonuje s meridiánem zvaným trojitý ohřívač a lze jej použít k obnovení rovnováhy, neboť z těla odstraňuje návaly horka. Ohnivý achát přináší tělu vitalitu a chrání jeho energii před vyhořením. Pokud je položen na vyhořelou čakru postará se jemně o její nové napojení. Na nejjemnější úrovni pročišťuje ohnivý achát éterické bloky a dodává energii auře.

Umístění: Ohnivý achát lze nosit dlouhou dobu. Je možné jej podle potřeby umístit na hlavu nebo kteroukoli část těla.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.