cz

Achát&Opalit - Aum

Achát&Opalit - Aum
vyprodáno

Popis

Navlečeno na pružence.

ACHÁT
Barvy: modrý, zelený, růžový, šedý, hnědý, oranžový, průzračně až mléčně
Popis: kompaktní mikrokrystalický křemen, lesk je skelný až voskový, průhlednost je průsvitná až opakní, stupeň tvrdosti 7. Přídavná jména achátu prozrazují buď jeho vzhled nebo místo původu. Páskované acháty kopírují tvar dutiny, do které achátová hmota vrostla.Podle charakteru nečistot, které křemen pohltil, jsou utvářeny různé odstíny bílé, žluté, šedé, světle modré, hnědé, losové, červené a černé barvy. Ostatní křiklavě pestřejší barvy jsou dotvářeny umělým barvením.

Užití: odvaha, síla, léčení, dlouhověkost, láska, ochrana, úrodnost půdy, uzemnění

Vlastnosti: přiřazen planetě Merkur.
Je to velice stálý kámen, jenž nám dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání, odhaluje dosud skryté okolnosti a obrací pozornost majitele k nerovnováhám narušujícím jeho pohodu, posiluje soustředění a praktická rozhodnutí, dodává odvahu a upřímnost sám k sobě. Pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost, vnitřní zlobu, odstraňuje vnitřní napětí. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, posiluje lásku a dodává odvahu k hledání lásky nové, pomáhá při citových zklamáních. Stabilizuje auru, ruší a přetváří negativní energie. Výborný ochranný kámen pro malé děti.

Léčebné využití: předchází střevním potížím, ulevuje při gastritidě, povzbuzuje trávicí trakt, léčí oči, žaludek, dělohu. Čistí lymfatický systém a slinivku břišní, posiluje krevní oběh, chrání před vznikem kožních chorob a léčí je.

OPALIT

Vlastnosti: podporuje družnost a upevňuje vztahy s ostatními lidmi, a pomáhá nám naladit se na jejich emociolní vlnu.

Léčivé účinky: Pomáhá přirozené regeneraci, podporuje příjem kyslíku, zlepšuje činnost plic a usnadňuje jejich léčbu, pomáhá v boji s nachlazením, čístí střevo a sliznice. Uklidňuje a potlačuje nespavost.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.