cz

Náramek mix minerálů

170,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
40,- Kč

Popis

Ručně vyráběný minerální náramek - růženín, rodonit, růžový achát, sluneční kámen (8mm)

Růženín- je symbolem lásky, krásy a uzdravování. Učí nás trpělivosti při řešení problémů. Dává sílu odpouštět - nám samotným i ostatním a učí sebelásce.
Univerzální léčivý kámen, dodávající životní energii, oživuje fantazii a tvůrčí myšlení, odbourává strach, zlost, nelibost, pocit viny

Rodonit- přináší citovou rovnováhu, navozuje pocit lásky, pomáhá v případech závislosti na jiných osobách, hojí citová zranění z minulosti, dodává schopnost odpouštět, zůstat v klidu ve stresových situacích, čistí a aktivuje činnost srdce a srdeční čakry.
Léčebné využití: léčí záněty kloubů, artritidu, imunitní systém, žaludeční nemoci, vředy, roztroušenou sklerózu, hojí rány, včetně štípnutí hmyzem, potlačuje křeče, zvyšuje plodnost.

Achát-  velice stálý kámen, jenž nám dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání, pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost, vnitřní zlobu, odstraňuje vnitřní napětí. Výborný ochranný kámen pro malé děti, pomáhá předcházet střevním potížím, ulevuje při gastritidě, povzbuzuje trávicí trakt, napomáhá léčbě očí, žaludku a dělohy.

Opalit- vytváří emocionální rovnováhu. Pomáhá vyrovnat se se změnami na všech úrovních. Je zároveň kamenem přání a naděje.  Používá se jako ochrana při dlouhých cestách. Měsíční kámen vyrovnává hormonální nerovnováhy a zmírňuje menstruační problémy. Používá se na onemocnění spojené s vodou, např.. na otoky.

 

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.