cz

Kožená cestovní taška - tmavě hnědá

5 390,- Kč
1 ks
30 dnů
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
30,- Kč
139,- Kč

Popis

Kožená cestovní taška.

Klasický model vyrobený z velmi kvalitní, lehké a odolné hovězí kůže. Tmavě čokoládově hnědý odstín poskytne elegantní a prestižní vzhled. Kvalita použité kůže z něj dělá nákup, který vydrží mnoho let.

Taška je vybavena pohodlnými uchy pro nošení v ruce i na rameni. Navíc má možnost připnutí delšího popruhu. Dvě pohodlné kapsy uvnitř tašky zvyšují komfort používání a zajistí, že budete mít vše, co byste mohli potřebovat, a každý předmět bude mít své místo. Uvnitř je také krátká šňůrka s karabinou na klíče. Vně pod jednou z rukojetí je kovový polokroužkový držák, na který můžete připevnit přívěsek na klíče nebo přívěsek na zavazadla.

Velikost tašky můžete upravit díky patentkám na obou stranách tašky v závislosti na kapacitě, kterou potřebujete.

Cestovní taška má ideální velikost na krátké pracovní cesty nebo jen tak na víkend. Díky své velikosti se skvěle hodí jako příruční zavazadlo do letadela nebo vlaku.

Tmavě hnědá
působí elegantně. Je vhodná pro různé příležitosti a snadno se kombinuje s ostatními barvami oblečení.

Materiál: kůže
Ramenní popruh: odnímatelný, nastavitelný, délka min. 61cm - max. 118cm
Dvě ucha - délka 56cm
Vnitřní část: kapsa na zip a našitá kožená kapsa, dno vyztužené kůží, odolná voštinová podšívka, karabina na klíče
Zapínání: zip hlavní komory
Rozměry: výška 38cm, šířka 62cm, hloubka 16,5cm
Vejde se: formát A4
Barva: tmavě hnědá
Pro: ženy
Poznámka: Každý produkt je originální díky jedinečné struktuře přírodní kůže. Nerovnoměrná barva a drobné nedokonalosti jsou jejími přirozenými vlastnostmi a nepředstavují vadu produktu. Barevný odstín se může lišit v závislosti na nastavení zobrazovacího zařízení, které používáte.

Výrobky jsou nadčasové a kvalitně zpracované.
Jsou určené výjimečným ženám s uměleckou duší, které ocení funkčnost a originální design. Vyrábíme je s vášní, ručně a v malých počtech, díky tomu je každý z nich jedinečný.

Všechny použité materiály a součásti pečlivě vybíráme. Pokud by se přece jen něco pokazilo, provádíme také pozáruční servis.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.