cz
Váš hlas byl zaznamenán.
Pro tento trend jste již jednou hlasovali.
Pro tento trend jste již jednou hlasovali.
Pro tento trend jste již jednou hlasovali.
Pro tento trend jste již jednou hlasovali.

Korál

Korál
vyprodáno

Popis

Navlečeno na pružence.

KORÁL

V minulosti se připisovalo korálu mnoho schopností. Jelikož pochází z moře, věřilo se, že v sobě ukrývá sílu oceánů. Nosili ho na ochranu mořeplavci, protože věřili, že přináší dobré počasí a odhání bouřky.

Stejně si lidé mysleli, že korál dokáže vyléčit bláznů a přitáhnout na člověka prosperitu a lásku.

Používal se i u dětí, na snížení bolesti při prořezávání zubů. Egypťané dávali korál do každé hrobky. Věřili, že každý kousek obsahuje kapku božské krve a ta ochrání zesnulého před zlými duchy.
Účinky na duši:

Jelikož je korál organického původu, věří se, že dokáže člověka spojit s přírodou na všech úrovních bytí. Věří se také, že dokáže snížit emoce a přinést vnitřní klid.

Pomáhá člověku pochopit sama sebe a smířit se s vlastním, vnitřním já. Zvyšuje intuici a představivost. Dodává člověku sílu dosáhnout cílů, které si v minulosti stanovil.

Pomáhá mu optimisticky vidět všechno, co se kolem něj děje. Chrání člověka před pocity deprese a úzkosti. Korál podporuje také přátelství, platonickou lásku a mezilidské vztahy v rámci společnosti.

Korál v neposlední řadě člověka chrání a odstraňuje vliv stresu.
Účinky na tělo:

Korál posiluje pohybový systém člověka a to zejména kosti. Ze svalů dokáže odstranit nečistoty. Stejně zvyšuje sílu cév a srdce, čímž stabilizuje celý oběhový systém. Vyživuje a ochraňuje krevní buňky a pomáhá také při anémiích.

Účinný je i při regeneraci tkání a proto zkracuje hojení ran. Jeho pozitivní účinky využijí také všichni s poruchami trávicího traktu. Pomáhá s onemocněními úst, jícnu, žaludku i střev.

Zmírňuje také příznaky onemocnění ledvin a močového měchýře. Pokud člověka trápí potíže s míchou, může také využít sílu korálu. V rámci nervového systému pomáhá také při poruchách mozku.
Čištění a nabíjení:

Korál třeba pravidelně čistit a nabíjet na to, aby si zachoval všechny své pozitivní vlastnosti. Jelikož korál pochází z oceánu, jeho čištění by mělo probíhat ve slané vodě. Stačí ho na několik minut uložit do misky se slanou vodou. Slaná voda se dá vyrobit smícháním vody z kohoutku a mořské soli.

Po očištění se kámen osuší a dá se nabít. Protože korál může vyblednout na přímém světle, jeho nabíjení na slunci se nedoporučuje. Místo toho ho může člověk uložit na měsíční světlo, případně na čistý krystal.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.