cz
450,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
75,- Kč
200,- Kč

Popis

Náhrdelník s velkým tromlovaným valounkem záhnědy, vytvořený technikou wire wrapping z drátu z nerezové oceli. Přívěsek je velký 4 x 3 cm a je zavěšený na koženém řemínku, dlouhém 46 cm. Vhodné pro alergiky. Do soupravy lze doplnit náušnicemi Tessa.

Ušlechtilý nerez je atestovaný, netečný, stálobarevný materiál. Vyhovuje většině alergiků (podobně jako chirurgický drát - osteofix) a díky své tvrdosti odolá i běžnému dennímu zacházení. Ve srovnání se stříbrem je nesrovnatelně pevnější, výborně odolává mechanickému poškození, je tvarově stálý a jeho životnost je velmi dlouhá. Nevyžaduje další údržbu. Běžné nečistoty můžete očistit jemným kartáčkem a vodou se saponátem.

Záhněda slouží k odstranění depresí a všech dalších negativních emocí. Její skvělé uklidňující a posilující účinky najdou uplatnění při zahánění strachu a potlačování nočních můr. Záhněda rovněž bystří mysl a pomáhá při rozhodování. Tento kouřový křemen dokonale pohlcuje elektrosmog a podporuje detoxikaci celého organizmu. Blahodárně působí na duševní stav a zvyšuje celkovou vyrovnanost, koncentraci a vylepšuje komunikační dovednosti. Při meditaci harmonizuje mysl a pomáhá odbourat zdravotní i psychické těžkosti. Léčivý kámen zvyšuje vnímavost ke svému okolí a prohlubuje dar empatie. Podněcuje logické myšlení, selský rozum a zdravé sebevědomí.

Střelec, Kozoroh, Býk

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.