cz

Pexeso "na míru" VARIANTA I.

1 199,- Kč
20 ks
14 dnů
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
79,- Kč

Popis

Rozdíl mezi pexesem VARIANTA I. a VARIANTA II.

VARIANTA I.                                     VARIANTA II.
1. vrstva se zvířátkem - filc               1. vrstva se zvířátkem - látka
2. vrstva - vlizelín                             2. vrstva - vlizelín
3. vrstva zadní díl - filc                      3. vrstva zadní díl - filc


VARIANTA I.: Všechni tyto části jsou k sobě sešity na šicím stroji v okrajové části vrchní vrstvy s obrázkem. Jelikož je okraj pexesa vlastně jen jedna vrstva, není tak pevné jako pexeso Varianta II.

VARIANTA II.: Toto pexeso je v podstatě jako v "rámečku" z filcu, aby se vrstva se zvířátkem z látky netřepila - je prošité dvakrát - poprvé na kraji čtverečku a podruhé na kraji obrázku. Je celkově pevnější a odolnější při častém hraní. Usmívající se


Aktuálně mám v nabídce tyto druhy (již vyzkoušené):

ZOO zvířátka: tygr, lev, opice, slon, zebra, žirafa, hroch, nosorožec, plameňák, krokodýl

Mořská zvířátka: želva, žralok, rejnok, hvězdice, krab, ryba, velryba, delfín, kosatka, chobotnice


Pokud Vám tu chybí pexeso podle Vašich představ, napište, určitě se nějak domluvíme Usmívající se. Snažím se dělat ve volných chvílích nové varianty, které tu budu postupně přidávat.

U pexesa si můžete zvolit barvu pozadí, na kterém je zvířátko a barvu zadního dílu - doporučuji na pozadí za zvířátko světlejší barvy a na zadní část tmavší. Vrchní část boxíku z filcu můžete mít také barevně dle Vašeho přání, vnitřní část z látky bude podle mých aktuálních možností (samozřejmě po dohodě s Vámi Usmívající se). Barvy filcu na výběr naleznete ZDE (ještě dodělávám Usmívající se).

 

Pexeso má 10x2 obrázky. Zvířátka jsou ručně stříhaná a našívaná, očka jsou přilepená, některé části jsou ručně dovyšívané. Každá kartička má tři vrstvy, první je filc se zvířátkem, poté nažehlovací vlizelín na zpevnění a zadní část je opět filc. Všechny části jsou k sobě sešité na šicím stroji.

Rozměr kartičky: 10x10 cm

Boxík je v ceně pexesa. Je velikostně uzpůsobený kartičkám, hezky se do něj ukládají. Zapínání je na barevný cvoček. Boxík je z vnitřní části podlepený látkou, z venku je filc a mezi těmito vrstvami je vyztužený nažehlovacím vlizelínem, aby držel tvar. Sešitý je na šicím stroji.

Rozměr boxíku: cca 11x11x11 cm

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.