cz

Peněženka v dárkovém balení - Snění

Peněženka v dárkovém balení - Snění
vyprodáno

Popis

peněženka v dárkové krabičce-motiv lapače snů, dozdobeno peříčky+kartička s indiánským příběhem.

 

Peněženka zdobena decoupage, přelakována zdravotně nezávadným lakem. Velký prostor na karty 12 kapsiček, 2x kapsa na papírové bankovky, 1x kapsička na zip na mince. Součástí ozdobný přívěsek - lapač snů.

Rozměry: 20x10cm

Příběh vypráví o jistém indiánovi, mocném šamanovi, který byl na jedné hoře a měl vizi. V jeho vizi se mu zjevil Iktomi – lstivý pavoučí bůh. Iktomi promluvil k šamanovi posvátným jazykem a během hovoru sáhl pro stočený vrbový proutek, pírka, proužky kůže a korálky. Mluvil o cyklech života, o starších, dětství a dospívání ale i smrti a během hovoru vyplétal ve stočeném proutku pavučinu. Všude na světě jsou různé síly. Některé jsou dobré a jiné zlé. Když člověk poslouchá ty dobré, budou ho směrovat správným směrem. Pokud ale někdo bude poslouchat ty špatné, mohou mu ublížit. Když domluvil, podal šamanovi upletenou síť a řekl: „Ta pavučina je dokonalý kruh s dírou uprostřed. Použij to ku pomoci svých lidí, aby měli lepší sny, vize, lepší náladu a cílevědomost. Pokud budeš věřit v jeho magickou moc, pavučina propustí dobré síly a ty zlé se zachytí v pavučině a první sluneční paprsek je spálí."

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.
Komentář od uživatele Creativ 20.6.2018 12:05:16 ...

Dobrý den,

bohužel peněženky nešiji, pouze zdobím metodou decoupage, jedině pokud najdete v nabídce tvar a velikost, která by vám vyhovovala, je to možné. Pokud teda bude materiál :-)

Komentář od uživatele Petulkaua 20.6.2018 9:29:02 Peněženka

Dobrý den,

 

nebylo by možno ušít tuto peneženku i v jiném typu? ale s těmi lapači? Děkuji za odpověd Haratková

https://www.potvor.cz/obchod/penezenka-v-darkovem-baleni-sneni-13906322.html