cz

náramek tygří oko/ametyst/chalcedon

náramek tygří oko/ametyst/chalcedon
vyprodáno

Popis

Náramek ze zeleného chalcedonu, tygřího oka a ametystu. Navlečený na pružence.

CHALCEDON

Zelený chalcedon je kámen zahradníků a lidí spojených s přírodou. Přináší déšť a podporuje růst a plodnost rostlin. Umisťujeme jej do mřížky na zahradu či pole, abychom docílili urychlení klíčení a vysoké plodnosti. Udržuje jin a jang v rovnováze, podporuje duchovní růst, je kamenem pozitivního náhledu na vše. Přináší materiální bohatství a prosperitu. Pomáhá najít majiteli uplatnění, např. při ztrátě zaměstnání, odstraňuje strach z nového prostředí, pomáhá adaptaci. Zlepšuje schopnosti soustředění a vytrvalé práce vedoucí k materiálnímu rozmachu. Používá se jako obrana proti negativním lidem či myšlenkám. Je kamenem pro posílení sebekázně, píle a vytrvalosti k dosažení osobních cílů, mírní hněv. Učí sebeovládání a potlačuje nezdravé touhy, pomáhá rozvíjet umění mlčení

TYGŘÍ OKO

je kámen ve kterém se střídají vrstvy žluté až zlatohnědé barvy, je hedvábně lesklý s efektem kočičího oka. Učí nás přijímat změny ve svém životě. Posiluje vůli a koncentraci. Snižuje pocity beznaděje a zahání černé myšlenky. Mírní astmatické potíže a bolesti hlavy. Reguluje látkovou výměnu. Podporuje funkci jater. Voda z tygřího oka podporuje léčení chorob kostí a kloubů.

AMETYST

Je to kámen duchovní čistoty. Přináší stabilitu a harmonii do vztahů. Mírní bolest všeho druhu (fyzické i psychické). Ovlivňuje poruchy způsobené stresem. Ametystovou vodou potíráme vředy a vyrážky. Voda při vnitřním užívání čistí cévy, posiluje metabolismus a funkci slinivky.
.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.