cz

Náramek s křišťálem, turmalínem a obsidiánem

Náramek s křišťálem, turmalínem a obsidiánem
vyprodáno

Popis

Náramek z minerálních zlomků křišťálu, křišťálu s turmalínem a vločkovým obsidiánem. Průměr paměťového drátku 6cm, navléká se omotáním okolo zápěstí.

Křišťál: Podporuje trpělivost, moudrost a dokonalost. Je naprosto univerzální a působí na všechny neduhy, používá se jako doplňkový kámen ke všem ostatním. Projasňuje mysl, nabíjí novou energií, zklidňuje, podporuje neutralitu, odstraňuje negativní emoce, chrání auru a odstraňuje bloky bránící volnému toku energie v těle. Ovlivňuje funkci štítné žlázy, srdce, krevní oběh, plíce, zažívací ústrojí, pomáhá při nevolnostech, závratích, bolestech hlavy a migréně, tlumí horečku. Příznivý účinek má i na vlasy, pokožku, nehty, sliznice a snižuje otoky.

Vločkový obsidián je projektivní kámen, přiřazen planetě Saturn a elementu ohně.Zavádí vás do vašeho nejhlubšího nitra a vynáší na povrch pravdu a všechny nevyřešené rozpory, jež byly odsunuty do podvědomí. Je to velmi silný ochranný kámen před magickými útoky, zlem a veškerou negativitou. Má dvojaký charakter: ochraňuje nositele před špatnými vlivy, ale může též pomáhat špatným lidem v nekalých kouscích. Dodává víru ve vlastní síly a schopnosti, ale může vyvolat i deprese. Pomáhá oprostit se od vnějších vlivů, může prolomit všechny blokády, aktivuje logické myšlení. Tento kámen je vhodný mít při sobě při zkouškách a důležitých rozhodnutích. Pro své silné a dvojaké účinky by měl být nošen s regulujícím křišťálem.Léčebné využití: posiluje zažívací orgány, detoxikace organismu, snižuje bolest při artritidě a potížích s klouby, léčí záněty vyvolané bakteriemi, přírodní antibiotikum. Užití: sebevědomí, věštění, ochrana, uzemnění, klid.

Křišťál s turmalínem. Tento kámen spojuje dva zcela odlišné minerály, které jsou spolu navzájem v dokonalé souhře. Křišťál je nositelem bílého švětla a pozitivní energie, pročišťuje nás a podněcuje na sobě pracovat. Černý turmalín nám umožňuje uvědomnění si vlastních chyb a nedostatků. Křišťál s vrostlicemi černého turmalínu skorylu nám pomáhá poznat, jaké vnitřní pocity a myšlenky vysíláme je svému okolí, takové se k nám dle zákonů vesmíru opět vracejí. Tento zvláštní kámen nás učí odpuštění, a to nejen vůči našim nejbližším, ale i širšímu okolí a uvolnit tak svoji mysl od nezpracovaných křivd a otevřít ji porozumnění a lásce.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.