cz

Náramek hematitový s achátem

1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
20,- Kč
60,- Kč

Popis

Kuličky a hranoly z hematitu, kuličky achátu + kovové korálky, navlečeno na pružném silikonovém vlasci.

Hematit

je mocným kamenem ve vytahování nemocí z těla. Uzemňuje, ochraňuje, uvádí do rovnováhy tělo, mysl i ducha. Odstraňuje vše nepříznivé a zabraňuje negativním energiím vstupovat do aury, nastoluje klid, mír a harmonii. Zvyšuje sebevědomí, schopnost přežít a pomáhá ženám překonat plachost. Přispívá k soustředění, zlepšuje paměť, pomáhá bojovat s přejídáním, kouřením a dalšími špatnými návyky.

Léčebné využití: zastavuje krvácení, udržuje zdravý stav krve a léčí všechny nemoci spojené s krví, vyhání z těla horečku, léčí oběhové problémy a křeče v nohou, podporuje činnost ledvin, ukládání železa, tvorbu krvinek.

Achát

Léčebné využití: Achát stabilizuje auru, ruší a přetváří negativní energie. Jeho očistná síla působí mocně na tělesné i citové úrovni. Pokud si ho člověk umístí na srdce, dokáže léčit citovou nevyrovnanost bránící přijímat lásku. Nošení na žaludku nebo užívání v podobě elixíru povzbuzuje trávící proces a přináší úlevu při gastritidě. Léčí oči, žaludek a dělohu. Čistí lymfatický systém a slinivku břišní. Posiluje krevní oběh a léčí kožní nemoci.

Umístění: Lze jej nosit na všech vhodných místech těla nebo jej na ně pokládat.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.