cz

Kožená kabelka midi M B1 - hnědá

2 490,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
89,- Kč
139,- Kč

Popis

Středně velká kožená kabelka na rameno.

Je vyrobená z odolné hovězí kůže. Kvalita použité kůže z ní dělá nákup na mnoho let. Kabelka má jednoduchý a elegantní design, který se hodí ke všem příležitostem. Uvnitř je prostor pro osobní věci, jako jsou mobilní telefon, peněženka a klíče.

Uvnitř kabelky je kapsa na zip, která je ideální pro ukládání drobných a cenných předmětů. Na zadní straně kabelky je kapsa na zip, která umožňuje snadný a rychlý přístup k vašim nejdůležitějším věcem.

Hnědá barva
je velmi populární a všestranná. Lze ji kombinovat téměř s každou barvou. Můžete ji nosit jak v každodenním životě, tak i na formálních událostech.

Kabelka byla navržena tak, aby usnadnila život aktivním ženám, které milují klasický styl. Vyznačuje se důrazem na každý detail a praktickými řešeními například další kapsou na zip na zadní straně nebo poutkem na klíče. Praktické zapínání na magnet usnadňuje uzavření kabelky jednou rukou.

Materiál kůže
Ramenní popruh nastavitelný, maximální délka 135 cm
Vnější část kapsa na zip na zadní straně
Vnitřní část kvalitní podšívka, kapsa na zip, kapsa bez zipu, poutko na klíče
Zapínání magnetické
Rozměry 21 x 26 x 8 cm
Vejde se formát A5
Barva hnědá
Poznámka Každý produkt je jedinečný díky jedinečné struktuře přírodní kůže. Nerovnoměrná barva a drobné nedokonalosti jsou jejími přirozenými vlastnostmi a nepředstavují vadu produktu. Barevný odstín se může lišit v závislosti na nastavení zobrazovacího zařízení, které používáte.

Výrobky jsou nadčasové a kvalitně zpracované.
Jsou určené výjimečným ženám s uměleckou duší, které ocení funkčnost a originální design. Vyrábíme je s vášní, ručně a v malých počtech, díky tomu je každý z nich jedinečný.

Všechny použité materiály a součásti pečlivě vybíráme. Pokud by se přece jen něco pokazilo, provádíme také pozáruční servis.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.