cz

Kožený batoh K C1 - černý

3 490,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
89,- Kč
139,- Kč

Popis

Kožený batoh.

Je vyrobený z odolné hovězí kůže, která dobře drží tvar. Kvalita použité kůže z něj dělá nákup na mnoho let. Batoh je vybaven madlem, nastavitelnými ramenními popruhy a uzamykatelným aktovkovým zámkem. Kožené kapsy uvnitř a pod klopou zvyšují komfort používání a poskytují záruku, že budete mít vždy po ruce vše, co potřebujete.

Černá barva
je klasická a oblíbená volba. Je elegantní, všestranná a snadno kombinovatelná s různými outfity. Je praktická, protože nečistoty a opotřebení jsou viditelné méně, než u jiných barev.
Pro mnoho žen je černá barva nezbytnou součástí šatníku.

Materiál kůže
Vnější část kapsa na zip pod klopou
Vnitřní část velká kapsa, tři kapsičky na doklady, dvě poutka na pera, poutko na klíče
Zapínání aktovkový zámek stříbrné barvy + klíček
Ramenní popruhy nastavitelné, délka popruhů min. 55cm - max. 73cm
Rozměry 36 x 27 x 12 cm
Vejde se formát A4
Barva černá
Pro ženy
Poznámka Každý produkt je jedinečný díky jedinečné struktuře přírodní kůže. Nerovnoměrná barva a drobné nedokonalosti jsou jejími přirozenými vlastnostmi a nepředstavujívadu produktu. Barevný odstín se může lišit v závislosti na nastavení zobrazovacího zařízení, které používáte.

Výrobky jsou nadčasové a kvalitně zpracované.
Jsou určené výjimečným ženám s uměleckou duší, které ocení funkčnost a originální design. Vyrábíme je s vášní, ručně a v malých počtech, díky tomu je každý z nich jedinečný.

Všechny použité materiály a součásti pečlivě vybíráme. Pokud by se přece jen něco pokazilo, provádíme také pozáruční servis.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.