cz

Kožená kabelka černá

2 960,- Kč
1 ks
30 dnů
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
89,- Kč
139,- Kč

Popis

Kožená kabelka do ruky i na rameno.

Je vyrobená z hovězí kůže. Kvalita použité kůže z ní dělá nákup na mnoho let. Zip hlavní komory zajišťuje, že je její obsah lépe chráněn. Kabelka má pohodlné ucho a odnímatelný ramenním popruh, který umožní přizpůsobit způsob nošení vašim preferencím, v závislosti na příležitosti a stylu. Kapsy uvnitř a na zadní straně kabelky zvyšují komfort používání a zajišťují, že máte po ruce vše, co může být užitečné, a že každá věc má své místo. Kabelka pojme vše, co potřebujete, a možná vás překvapí svou kapacitou.

Černá barva
je klasická a oblíbená volba. Je elegantní, všestranná a snadno kombinovatelná s různými outfity. Je praktická, protože nečistoty a opotřebení jsou viditelné méně, než u jiných barev.
Pro mnoho žen je černá barva nezbytnou součástí šatníku.

Kabelka byla navržena tak, aby usnadnila život aktivním ženám, které milují klasický styl. Je vybavena praktickými prvky - například další kapsou na zip na zadní straně nebo poutkem na klíče. Elegantně tvarovaný aktovkový zámek usnadňuje uzavření kabelky jednou rukou.

Materiál kůže s jemnou strukturou
Ramenní popruh nastavitelný, odnímatelný, maximální délka 142 cm
Vnější část kapsa na zip na zadní straně
Vnitřní část kvalitní podšívka, kapsa na zip, kapsa bez zipu, poutko na klíče
Zapínání zip hlavní komory + aktovkový zámek
Rozměry 25 x 31,5 x 11 cm
Vejde se formát A5
Barva černá
Poznámka Každý produkt je jedinečný díky jedinečné struktuře přírodní kůže. Nerovnoměrná barva a drobné nedokonalosti jsou jejími přirozenými vlastnostmi a nepředstavují vadu produktu. Barevný odstín se může lišit v závislosti na nastavení zobrazovacího zařízení, které používáte.

Výrobky jsou nadčasové a kvalitně zpracované.
Jsou určené výjimečným ženám s uměleckou duší, které ocení funkčnost a originální design. Vyrábíme je s vášní, ručně a v malých počtech, díky tomu je každý z nich jedinečný.

Všechny použité materiály a součásti pečlivě vybíráme. Pokud by se přece jen něco pokazilo, provádíme také pozáruční servis.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.