cz

Bumbag Jeans Headlines

Bumbag Jeans Headlines
vyprodáno

Popis

Bumbags - co k tomu říci? Tašky, které svým provedením korespondují s ideou komfortně stráveného volného času. Tyto tašky se dají využít nejen jako klasické "kabelky", ale také jako tašky na nošení nejrůznějších, i rozměrově větších věcí (s přehledem tato taška pojme složky, sešity A4, tlusté knihy nebo plážovou deku). 

Tašky jsou z každé strany jiné!!, můžete tak volit barevnost a vzor podle momentální nálady.

Při výrobě těchto tašek nejsou používány žádné kovové či plastové součástky, proto tašku můžete v případě jejího zašpinění bez obav vyprat v automatické pračce na 40° a nemusíte se obávat jejího zničení či poškození pračky.

Taška je celá vyrobena ze 100% bavlny, jako vrchní materiál je použita džínovina v kombinaci s bavlněným plátnem krásného digitálního tisku. Kompletní veselý vzhled tašky dotváří vzorované stuhy a lemovky, které tašce dodávají jedinečnost a originalitu - v davu s touto taškou určitě nezapadnete.

Podšívka je ušita v kombinaci režného a černého bavlněného plátna. 

Uvnitř tašky je našitá menší kapsa, která se jistě bude hodit na mobil či peněženku.

Tašku je možné nosit přes rameno (uši jsou dlouhé přesně tak, aby tvar tašky korespondoval s hloubkou podpaží a eliminoval tak možnost nechtěného rozevírání tašky), docela dobře ji však můžete využít i jako nákupního pomocníka, ve kterém si svůj úlovek z obchodu odnesete domů.

Rozměry tašky (šxvxh): 48x60x40.

Hloubka tašky = rozměr od spodní části uší směrem dolů ke spodnímu okraji tašky.

Výška tašky = celkový rozměr tašky včetně uší.

 

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.