cz
Tričkosoutěž s Aptákem- nové boty

28.1.2015 | Apták

Chystáte se na ples jako já? Mám krásné šaty, ale boty se mi k nim žádné nehodí. Prolezla jsem skříně se starými poklady a našla boty, ve kterých se cítím dobře, jen kdysi měly tu smůlu, že se na nich vytvořily v mokru fleky a mírně se zkrabatily. Ale bylo mi je tenkrát líto vyhodit. Jsou krásně lesklé a šedivé, poladím je a budou k šatům super!

 

Prohrabala jsem další své poklady, tentokrát ty "pro tvoření všeho druhu" a našla tiskátek od Aladine ve tvaru paisley (ledvinkovitý vzor na šatech) a jedno dlouhé ve tvaru jemné krajky. Vybrala jsem si odpovídající barvy (také od Aladine): černou podušku na jemný otisk tiskátek, růžovou hustou barvu na hrubší otisk tiskátek a jemnou bílou perleťovou konturu na malování detailů na samotný závěr.

 

Boty jsem potiskala nejdříve jemnou černou krajkou (tiskátkem) a to ze všech stran, aby se překryly všechny fleky a flíčky, co na botách byly. Potom jsem otiskla paisley růžovou barvou pro zvýraznění a oživení bot.

 

Hustou barvou se všeobecně špatně tisknou detaily tiskátek, proto bylo potřeba na závěr tyto detaily znovu namalovat jemnou konturou do již zaschlé růžové barvy. A je HOTOVO!

 

Nezapomeňte soutěžit s Aptákem a poslat i Vy jemu svoje malované nápady, svoje poladěné outfity do TRIČKOSOUTĚŽE! Předem děkujeme!

Podmínky soutěže zde: http://www.potvor.cz/potvorland/souteze-6/trickosoutez-o-tricko-od-aptaka-1048.html

 

Termín odevzdání fotek prodlužujeme až do konce víkendu (do 1.2. včetně), třeba Vám ten jeden den navíc přinese štěstí! Smějící se

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.
Komentář od uživatele Mary51 3.2.2015 18:37:26

Ty jsi číslo, tak fantazie Ti pracuje na 200%  Líbající  paráda !!!  Mrkající

Komentář od uživatele Ivuš 31.1.2015 10:34:38

Moc povedené