cz
Povíme to podle sebe

22.4.2015 | Lenička ART

Říci to podle sebe

Nemám ráda ty typy dárků, kde se musíte spokojit s textem, který je předem určený. Jako třeba čokolády s popisky, přívěsky, hrníčky a mnoho jiných. Neříkám, že to nejsou pěkné dárečky a přiznávám, že mě párkrát zachránily. Pak mi ale přišlo na mysl, že bych to chtěla jinak. Že bych chtěla dárek, na kterém bude napsáno, co chci říct. Zkrátka na kterém bude kousek mě.

Vyrývaný zámeček

Vymýšlela jsem a vymýšlela, až mě přepadl čas, který mi hlásil, že mě brzy čeká odlet do Francie a já bych měla začít něco dělat. Přinejmenším balit.

To je ono!!! Francie!!! Zámečky!!! A místo balení jsem šla do dílny a zkusila, jestli je nápad proveditelný. A světe div se, on byl.

Ale u jednoho zámečku jsem neskončila. Nabízím hned několik verzí a velikostí. Na ten největší už není problém vyrýt i o něco delší text. Na menší zámeček se vejdou jména. A nejsem ta, co plýtvá místem, takže na bok zámečků ryji data i srdíčka a na druhou stranu se nám také něco málo vejde.

vyrývaný zámeček

Dále tu pro Vás mám srdíčka. A to buď v plastovém provedení, nebo v mosazném. Plastová jsou lehká a v různých barvách. Mosaz je těžší a je v barvě zlaté, vypadá luxusně.

srdíčka

Pro pejsky tu mám třeba barevné duralové kostičky nebo zlatou mosaznou, na obojku našich miláčků vypadají naprosto skvěle.

kostičky

A jako neutrální verzi mám kolečka. Opět jsou plastová a v různých barevných provedení.

Určitě jsem u této nabídky neskončila a míním svůj rytý svět zvětšit.

Neváhejte mě s jakýmkoli přáním kontaktovat. Na rytině se vždy domluvíme

Krásný a prosluněný den přeje Lenička Art

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.