cz
UKONČENO: SOUTĚŽ: NEJLEPŠÍ VALENTÝN!

11.1.2015 | POTVORA Fintiva

 

TATO SOUTĚŽ BYLA UKONČENA!

 

Celkem se zapojilo 68 soutěžících!

Nejvíce se nám líbily odpovědi těchto soutěžících:

 

  BáraP18

 Veselá Lama

Barča Vitěková

 

Všem 3 výhercům gratulujeme a zasíláme sadu hrníčků! :-)

------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Slavíte svátek sv. Valentýna? 

 

Napište mi jaký byl váš NEJLEPŠÍ sv. Valentýn!

 

 

SOUTĚŽ o 3X Kuličkové pero s USB flash diskem

Není potřeba registrovat se!

  • Napište mi, co nejoriginálnějšího jste kdy na sv. Valentýna dostali nebo sami darovali....:-) No prostě, jaký byl váš NEJLEPŠÍ  Valentýn.

SVÉ ODPOVĚDI PIŠTE DOLŮ DO KOMENTÁŘŮ nebo ZDE (není potřeba registrace). Soutěžíme do 14.2. 2015.

Tři z vás, s nejzajímavější odpovědí, získají kuličkové pero s USB flash diskem

 

Nevíte, co pořídit letos na Valentýna? 

Náš tip na ORIGINÁLNÍ VALENTÝNSKÝ DÁREK: Valentýnské zámečky lásky

 

 

SOUTĚŽÍME O 3X Kuličkové pero s USB flash diskem za 400 Kč

Vysoce kvalitní kuličkové pero plus nejmodernější USB flash disk 2 GB.  Jedná se o USB flash disk z nové generace pro dlouhodobou archivaci dat: videa, obrázky, textové a grafické dokumenty, zálohování dat apod. Jednoduše odstraníte stříbrný uzávěr na zadní straně pera k použití USB flash disku. Vaše data vždy po ruce - je to tak jednoduché!

 

Pravidla soutěže:

Soutěžit smí každý uživatel portálu Potvor.cz, který splní pravidla této soutěže. Podmínkou soutěže je napsat "Jaký byl váš nejlepší sv. Valentýn". Odpovídá se do kontaktního formuláře ZDE nebo dolů do komentářů.

Soutěž bude ukončena na sv. Valentýna:  14.2.2015.

Portál Potvor.cz si vyhrazuje právo ze soutěže vyloučit uživatele, kteří nebudou dodržovat pravidla soutěže nebo budou porušovat pravidla užívání Potvor.cz. Výherci budou zveřejněni po ukončení soutěže na portálu Potvor.cz a výhra jim bude zaslána poštou.

 

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.
Komentář od uživatele mlha99 12.2.2015 9:51:00

Nejlepší valentýn byl pro mě před dvěma lety,kdy mi můj přítel vymslel originální valentýnskou hru s úkolyLíbající

Komentář od uživatele Veselá Lama 9.2.2015 13:40:52

Já tyhle "imporované" svátky fakt neměla ráda. Toho roku mi přišlo záhadné valentýnské přání z emailu tajny.ctitel@... podepsáno opět tajným ctitelem. Mně ale bylo hned jasné, odkud vítr vane. Toho kluka jsem znala sotva 14 dní, ale zdál se být hrozně sympatický, originální a s dokonalým smyslem pro humor. A když se v jiném emailu nenápadně zeptal na tajné ctitele, bylo vše jasné. Potvrdila jsem tedy, že přání od tajných ctitelů došla hromada, ale od něj že nedošlo vůbec nic, což musím reklamovat, a že jedině milostná báseň může tuhle škodu napravit. Neuběhla ani půlhodinka a skutečně došel email s básničkou pro mě složenou. Je to už šest let, ale lepší dárek jsem dosud k Valentýnovi nedostala.

Protože báseň prostě nemůže nahradit ani ta nejkaloričtější bonboniéra či nejčervenější růže. Možná bych to měla manželovi letos připomenout. Mrkající

Komentář od uživatele Fraiova 8.2.2015 8:55:42

Každý, když jsme se mohli  milovat, žít a chutně stravovat. A to byli všichni Valentýni v mém životě. A že jich bylo ! Ale číslo neprozradím, to by bylo  v Čechách závisti!

Komentář od uživatele Natynka 7.2.2015 13:54:50

Valentýna neslavím,ale nikdy nezapomenu na loňského,kdy se mi narodila moje třetí vnučka Eliška.Usmívající se

Komentář od uživatele renca96 5.2.2015 18:17:26

Můj nejkrásnější valentýn bude tento rok, kdy už ho konečně oslavím s človíčkem kterého opravdu miluji a vím že i on mně. určitě bude nějaká dobrá véča a dezertíček , pusinkyMrkající ale nejvíc je pro mně jeho láska a to je ten nejkrásnější valentýn že budu snímUsmívající se

Komentář od uživatele Blawo 2.2.2015 22:07:38

Můj "nejkrásnější" Valentým byl před rokem, kdy se ode mně bez jediného slova během toho co jsem byl v práci odstěhovala manželka k jinému muži.

Komentář od uživatele vava 2.2.2015 11:19:00

MŮJ NEJKRÁSNĚJŠÍ VALENTÝN BYLO PŘED 18 LETY KDY JSME ČEKALI MIMINKO PřekvapenýA DALŠÍ ROK JSME SE VZALI!!!Usmívající se

Komentář od uživatele jessynka 2.2.2015 0:04:51

Tak pro mě je nezapomenutelný loňský Valentýn Smějící se Manžel mě překvapil na Valentýna tak, že jsem byla doslova v šoku Za našeho mládí tento svátek totiž nebyl, takže jsme ho tak nějak vždy ignorovali a neslavili. Brala jsem to jako samozřejmost a ani já manželovi nic nikdy nekoupila, polibky a podobná vyznání lásky si dáváme i tak a to celoročně, tak jsem nic nepřipravila, na nic nečekala a nic a manžel došel z práce a bylo vše tak jak jiný dny. Šli jsme na procházku s našimi pejsky, připravili si společně večeři, společně se vykoupali ve vaně a pak si manžel sedl do křesla k televizi a já si pustila počítač. Bylo přesně za 2 minuty půlnoc, když manžel vyskočil jak střela z křesla a doslova běžel směrem ven a jak ho uviděli naši psi, okamžitě běželi s ním, tak jsem myslela, že jen jde pustit pejsany na dvůr. Bylo přesně za minutu půlnoc, když manžel udýchaně doběhl z venku s velikánskou kyticí růží a začal mi přát k Valentýnu a líbat pod těmi růžemi. Já zůstala v šoku na něj koukat co blbne Zřejmě v televizi řekli že je zrovna dnes Valentýna, tak manžel rychle vyskočil aby mě mohl alespoň popřát a ořezal mi před barákem moje plazivý růže ( spíš jen zelený listy s trny Smějící se)ale i tak mě udělal velkou radost a smějeme se tomu celý rok bylo to krásné, něžné vyznání lásky po 24 letech spolu

Jen nevím jak by to vyřešil letos když u nás je konečně zimaUsmívající se, loni v únoru se příroda zbláznila a kvetli v únoru kytky a růže byli zelený a našel i pár poupat, sice nerozkvetlých ale růže to byli Smějící se a letos po několika letech byl konečně u Brna i sníh, ten jsme tu neměli už několik let, takže letos nevím co by ořezal Usmívající se 

Takže letos bych asi měla překvapit nějak já manžela Líbající ať máme zase na co rok vzpomínat 

 

Komentář od uživatele jardamalej 1.2.2015 6:21:29

Bude to pravděpodobně právě ten letošní. Musím se dostatečně "předvést" - letos to bude celých šedesát let našeho společného života,Usmívající se no a Valentýn by měl být takovou předehrou k červnovému/to to letí/ diamantovému výročí

Komentář od uživatele BáraP18 31.1.2015 23:15:12

Můj nejkrásnější VALENTÝN byl v loni :)

Můj skvělej manžel mě požádal o ruku !!

To bylo to nejkrásnější co mi mohl dát !:)
Momentálně čekáme miminko a termín mám 18.2 třeba si princezna pospíši a bude tu už na valentýna  :))
Holky i vám bych přála zažít to co já :) ...Líbající

Komentář od uživatele mamča 31.1.2015 16:02:14

Sv. Valentýna hooodně viditelně označím v kalendáři, potom o něm často mluvím, no a KDYŽ to manžela ,, trkne", tak možná něco malého dostanu Smějící se.

Komentář od uživatele Jitule 27.1.2015 21:12:46

Můj přítel loni a předloni na svátek sv.Valentýna zapomněl a pak se styděl, takže letos očekávám nějakou "bombu" :-)

Komentář od uživatele KAAJDINA 25.1.2015 18:30:22

Nejkrásnější valentýn jsme měli, když se nám den předtím narodil Tomášek, byl to ten nejkrásnější dar z lásky. :-)

Komentář od uživatele sperky MB 25.1.2015 18:27:53

muj nejkrasnejsi valentyn byl,kdyz my pritel udelal cokoladovou fontanu nachystal nekolik druhu ovoce,zapalil svicky a k tomu vino..byl to uzasny vecer a urcite bych si ho rada zopakovala :-)

Komentář od uživatele Jarado 25.1.2015 17:41:36

Na valentýna jdeme vždy do přírody, pak dobrá večere a pak masáž...:-)

Komentář od uživatele Mina 24.1.2015 10:16:04

Já valentýna nikdy neslavila, ale letos plánuji ho se svým přítelem oslavit pořádně, dohodli jsme se, že si na víkend vyjedeme na hory a možná bude i vířivka a šapmáňo Usmívající se

Komentář od uživatele MOMKA 23.1.2015 19:51:28

Svému příteli jsem vystříhala asi sto srdíček a vystlala jsem mu srdíčky cestu od dveří do ložnice, kde jsem připravila svíčky, sekt a jahody...:-) Bylo to prý velké a příjemné překvapení :-)

Komentář od uživatele Ali 20.1.2015 21:00:54

Všechny svátky Valentýna jsou hezké, když je s kým ho oslavit.. a já mám s kým ho slavit, takže každý svátek je ten nejlepší...:-)

Komentář od uživatele jessynka 19.1.2015 20:06:03

Můj nejlepší Valentýn byl před 24 roky, kdy jsme s manželem poprvé navštívili brněnský psí útulek a přesně v den Valentýna si odtam domů odvezli našeho prvního společnýho pejska, který nám pak dělal radost krásných 11,5 roků, to byl náš společný nejkrásnější Valentýnský milovaný dáreček a od té doby jsme začali do útulku chodit pravidelně, ovšem už ne pro pejska ale zavézt jim pro útulkáčky nějaké psí granulky

Komentář od uživatele domca 18.1.2015 21:35:11

Manželovi jsem ozdobila celý byt svíčkami a připravila víno... Když přišel z práce večer domů byl hodně mile překvapen, o to víc, že sám zapomněl, že vůbec nějaký Valentýn ten den je. Usmívající se

Komentář od uživatele Jitule 18.1.2015 17:28:09

Velké Valentýnské překvapení bylo, když mi můj přítel dal "španělský slovník"... nechal mně na to chvíli překvapeně koukat a až po chvíli přidal i letenky...:-)